Gå til sidens hovedinnhold

Da nyheten ble sluppet, brøt nettet sammen

Lars Von Trier skaper hete tilstander i Tromsø.

(SIDE2:) Før Lars Von Triers svært omtalte film, Nymphomaniac, har hatt norgespremiere vises den på Tromsø Internasjonale Filmfestival. TIFF har lagt til to visninger av den fire timer lange filmen.

Da nyheten ble sluppet på tiff.no, brøt faktisk nettsida sammen, skriver Nordlys.no.

Langversjon

- Hehe, ja, det stemmer. Jeg vet faktisk ikke om de to hendelsene hadde sammenheng, men de skjedde i hvert fall på samme tid, sier Håvard Stangnes i TIFF til avisen.

«Nymphomaniac» har premiere i slutten av januar her hjemme. Og det er allerede kjent at en «director's cut» skal vises under filmfestivalen i Berlin i februar.

Lars Von Trier selv sitter trygt hjemme i København og gjør ikke mange intervjuer etter at han ble persona non grata da han kom med sine infamøse nazistuttalelser i Berlin.

Pirrende tittel

«Nymphomaniac» har vært en lenge etterlengtet film, ikke minst på grunn av dens pirrende tittel, men de som har sett den sier at sexscenene settes inn i en sammenheng og man blir langt mindre kikkerisk enn man tror.

HTML EMBED

Hovedrollen som den nymfomane spilles av Charlotte Gainsbourg og hun går gjennom flere elskere, blant annet Shia LaBeouf. Han fortalte nylig at han måtte se ndte et bilde av penisen som førsteaudition etter at Von Trier krevde dette.

«Nymphomaniac» varer i klippet versjon i over fire timer, og vil vises på kinoene med innlagt pause.

LES MER:- Trekker meg fra offentligheten
Dette vil vi se i år
Slik har du aldri sett en kritiker

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken