Gå til sidens hovedinnhold

Nyt finværet torsdag

Har du muligheten, bør du nyte finværet torsdag. For fredag er det slutt. Da kommer regn, vind og etterhvert kanskje litt snø.

- I morgen blir været omtrent som i dag. Så har du muligheten, bør du nyte det da, sier meteorolog Roar Hansen ved Storm Weather Center til iBergen.no.

For fredag er det slutt på det fine været vi har hatt i flere dager nå.

- Fredag skyer det til, og utpå ettermiddagen og kvelden kommer det litt regn. Vinden vil øke på til kuling, sier Hansen.

Temperaturen vil holde seg omtrent som i dag, rundt 5 grader, fredag også. Men lørdag og søndag blir det mildere, kanskje helt opp mot 10 grader.

- Det blir en god del regn både lørdag og søndag, er beskjeden fra meteorologen. Det blir liten til stiv kuling begge disse dagene.

Mulighet for snø
Mandag blir det forbigående kaldere igjen, og vi kan da muligens få noen snøbyger. Sannsynligheten er imidlertid større for at det blir regn og sludd enn snø på våre kanter. Samtidig kan det bli kraftig vind.

- Mandag kan det hende vi får storm og snø i Møre og Romsdal og Trøndelags-fylkene. Jeg tviler på at vi får så kraftig vind her, men hvis det skulle komme storm og snø her, er det mandag det skjer, sier Hansen.

Deretter er det nemlig nye lavtrykk på vei inn, og slik prognosene nå ser ut, blir det regn utover i neste uke også.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere