Gå til sidens hovedinnhold

Nytt nederlag for Jackson

Jackson-forsvaret vil bli klart svekket når aktoratet enda en gang får vise en videotape med intervju av gutten som anklager Michael Jackson for å ha misbrukt ham seksuelt.

(SIDE2) : At dommeren i saken, Rodney Melville, har gitt aktoratet tillatelse til å vise videoen av ungguttens forklaringer, regnes som et stort nederlag for Jackson-forsvaret.

Superstjernens forsvarere har jobbet hardt for å påpeke at den unge gutten snakker usant i sin vitneforklaring. De vil nødig at forklaringen skal vises en gang til.

Førstkommende mandag er en fridag i USA, hvilket betyr at juryen da får hele tre dager til å tenke over guttens vitneforklaring om hvordan artisten skal ha forgrepet seg på ham. Forsvaret mener dette kan ha en negativ innvirkning på saken, sett fra deres side.

Aktoratet hevder at de vil bruke videoen til å oppsummere flere av de viteforklaringene som har kommet opp de siste tre månedene.

Siden rettsaken startet i januar, har popstjernen trofast sittet taus og lyttet på benken. Nå må Jackson kanskje møte det påståtte offeret i retten enda en gang.

Jacksons forsvarere ønsker nemlig å teste guttens troverdighet foran juryen, før begge parter kommer med sine avsluttende innlegg.

Michael Jackson, som risikerer 20 år i fengsel, har sagt seg ikke skyldig på alle de ti punktene har er anklaget for.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken