Gå til sidens hovedinnhold

Hvem får Nytt på Nytt-jobben?

Linn Skåber tar pause fra Norges mest sette program.

(SIDE2:) Fra høsten av satser komiker Linn Skåber på scenekunsten i stedet for TV-ruta.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hun har fått fri hele høstsesongen for å spille i forestillingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» på Chat Noir, sammen med nettopp Kåre Conradi og Christian Skolmen.

Kommer tilbake
- Linn har fått fri hele høstsesongen, men hun kommer tilbake i 2011 - noe vi er veldig glade for, sier prosjektleder for «Nytt på nytt», Guri Skavlan, til NRK.no.

Dermed blir jobben som paneldeltaker i Norges mest sette program ledig, og det er ennå ikke klart hvem som skal ta plass ved siden av Knut Nærum og Jon Almaas.

Flere vikarer
NRK har faktisk planer om at flere skal dele på den jobben.

- Vi har tenkt å bruke flere vikarer i høstsesongen til å fylle Linns plass. Vi har ikke kommet så langt som å spørre noen ennå, men jeg har navn på flere aktuelle kvinner og menn på blokken, forteller Skavlan.

Linn Skåber kom i sin tid inn som erstatter for Anne Kat. Hærland som for tre år siden bestemte seg for å slutte til fordel for sin egen stand up-karriere.

«Nytt på nytt» fortsetter fram til sommeren med Nærum, Almaas og Skåber på plass. Til høsten er det også klart for en ny sesong av Skåbers serie «Hjerte til hjerte».

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Kommentarer til denne saken