Gå til sidens hovedinnhold

Nytt tilbud om gratis TV

NextGenTel gir RiksTV, Get og Canal Digital kraftig konkurranse.

Slukkingen av det analoge bakkenettet for TV-signaler har ført til et stort race blant de store leverandørene av digital-TV i Norge. RiksTV, Canal Digital og Get er de virkelig store tilbyderne, men med Alt-i-Box IPTV som en solid utfordrer.

NextGenTel har forsøkt seg på å levere IPTV over sine ADSL2 linjer i en tid, men har slitt med å få særlig oppmerksomhet for sitt tilbud. Selskapet slår nå derfor på stortromma: Har du ADSL2-abonnement hos selskapet (Mega-abonnementene) så kan du nå få låne gratis tuner av selskapet, og få alle NRKs kanaler gratis.

Dropp nesten alle kabler
Inkludert i gratispakken får du også utstyr som gjør at signalene kan overføres internt i husets strømnett, slik at du ikke skal behøve å legge flere kabler enn høyst nødvendig.

Et slikt tilbud kan selskapet naturligvis ikke leve på, og tilbyr selvfølgelig ekstra kanaler.

- Våre kunder kan abonnere på flere kanalpakker, og på nyåret vil vi tilby muligheten til å sette sammen egen TV-pakke, lover Anne Halvorsen, TV-direktør i NGT, i en pressemelding.

Disse kanalene kan få
I dagens basispakke inngår følgende kanaler:

TV 2, TV 2 Filmkanalen, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TVNorge, FEM, MTV, Discovery Channel, CNN, BBC World, Jetix, Travel, Cartoon Network, TCM, Showtime, The Voice, Animal Planet, SVT1 SVT2.

Forutsetningen for tilbudet er som sagt at du har et av selskapets Mega-abonnement, og hvis du ikke har en av de to dyreste abonnementene må du også betale 799 kroner i etableringsgebyr.

Dette er dine alternativer

Den store digital-TV-testen: Hva er det beste tilbudet der du bor?

Hvem sender hvilke kanaler? Velg leverandør basert på kanalene du ønsker å se.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud