Gå til sidens hovedinnhold

Oasis-dytt stopper konserter

Først USA, nå England, Frankrike og Tyskland.

(SIDE2): Tidligere denne måneden endte Noel Gallagher på sykehus etter å ha blitt angrepet bakfra på scenen under en konsert i Toronto, Canada, mens bandet spilte for over 40.000 mennesker. En person løp ut på scenen og dyttet Gallagher slik at han falt over en høytaler med gitaren festet på kroppen.

Amatørvideo: Her blir Oasis angrepet.

Neste konsert de hadde booket var i New York, men denne ble utsatt fordi Gallagher hadde smerter. Det ble annonsert at resten av showene skulle bli arrangert som planlagt, men tirsdag kveld sendte deres etikett Big Brother ut en pressemelding hvor de forteller at tre konserter i Tyskland, Frankrike og England også må utsettes.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Brakk ribbein
Fallet er styggere enn det ser ut på lenken overfor. Noel Gallagher skal ha skadet flere ribbein, blant annet brukket tre.

Kanskje personen som dyttet Noel er en supporter av noen av de mange bandene Gallagher-brødrene har pratet dritt om opp gjennom årene, noe som igjen har blusset opp i forbindelse med Oasis' comebackalbum «Dig Out Your Soul», som kommer i salg 6. oktober.

Noel Gallagher liker ikke mange, men den britiske komikeren Russell Brand får rocketommelen opp. Skuespilleren fikk blandet respons for sin drøye humor da han var vert for årets MTV Video Music Awards i USA, men Noel forsvarer sin kompis på sin blogg.

- Hvis for eksempel Chris Rock hadde sagt slik, så hadde alle ledd fordi de tror de skal, men hvis det er en mann som er utkledd som en vampyrs lampeskjerm?

Video: Få kjendiser lo da Russell gikk på scenen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken