Gå til sidens hovedinnhold

Obeng-dobbel i internkamp

MASPALOMAS (vif.no): Siden en lokal motstander ikke var å oppdrive, ble u-troppen delt i to onsdag formiddag. Vålerengas for anledningen røde lag vant kampen 3-0 etter to scoringer av Dennis Obeng og ett mål av Kent Brekke Jensen.

Vålerenga hadde opprinnelig planlagt en treningskamp med spansk motstand på Gran Canaria, men ferie i de spanske klubbene satt en stopper for planene. I stedet ble u-troppen delt i et blått og et rødt lag som møtte hverandre til dyst på Maspalomas onsdag formiddag.

Manglet tenning
- Utbyttet av en internkamp er ikke like stort som når vi møter andre lag. Det er vanskelig å frembringe tenninga som skal til for å prestere på topp når du møter egne lagkamerater. Men vi fikk retta på en del ting, vi er særlig fornøyd med at vi begynner å få orden på frispillingsfasen, sier trener Raymond Mikkelsen til vif.no.

- Vi har også jobba mye med bevegelsesmønster her nede og i dag så vi igjen noe av det vi har trent på, men vi har fortsatt mye å gå på.

Mange nye spillere har blitt tatt opp i u-troppen i vinter. Flere av dem viste gode takter i internkampen, blant annet markerte nykommeren fra Stabæk, Martin Fermin, at han er en solid tilvekst til Vålerengas juniortropp.

- Mange av de nye gutta viste seg fram i dag og gjorde mye bra, mens noen av de etablerte var veldig bevisste på at dette var en internkamp og sleit litt med å komme opp på sitt vanlige nivå. Spillerne merket nok også at de var igjennom en tøff løpsøkt i går.

Obeng scoret igen
Vålerengas røde lag vant kampen 3-0. Fjorårets toppscorer Dennis Obeng viste igjen at han har spesielle ferdigheter foran målet og scoret kampens to første mål.

- Dennis er en knallspiss og har overrasket meg veldig siden jeg kom hit. Det er i det hele tatt vedig høy kvalitet på troppen vår nå, sier Mikkelsen som kom til klubben fra tilsvarende stilling i Stabæk like før jul.

VIF blå – VIF rød 0-3
Maspalomas

Dommer: Ken Eilif Nilsen

Mål: 0-1 Dennis Obeng (15), 0-2 Dennis Obeng (40), 0-3 Kent Brekke Jensen (65)

Vålerenga rød: Drin Shala – Kent Brekke Jensen, Fredrik Thapper, Martin Fermin, Christian Svendby – Formose Pape Mendy, Nicolai Djupesland, Harmeet Singh, Christer Jensen – Bardh Shala, Dennis Obeng

Innbytter: Michael Omoijuanfo

Vålerenga blå: Joakim Trzebinski – Joakim Eyde, Kristoffer Thuen, Emilio Garcia, Morten Lie – Kristian Brix, Fredrik Carlsen, Adnan Haidar, Amin Nouri – Erik Bjørdal, Ilias el Hafedi

Innbytter: Felix Steffensen

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial