Gå til sidens hovedinnhold

Oda lei «stol-leken»

- Dette begynner å bli komisk, sier Idol-Oda. Tre ganger har hun slitt setet i den beryktede og fryktede stolen i Idol.

(Nydalen/SIDE2): - Det virker liksom som om jeg eier den stolen! De får meg ikke ut av den. Det er rett og slett blitt min stol, jeg burde få navnet mitt på den, fleiper bergensjenta Oda Evjen Gjøvåg (17).

  • Se bildene fra fredagens finale nederst

Fredag bar det tilbake i stolen for ungjenta, som til tross for skryt både fra dommerne og fra side2s Idol-panel ikke fikk støtte fra TV-seerne.

Også denne gangen «overlevde» hun ved et nødskrik, og kom på nest siste plass.

- Trodde det var slutt
- Jeg var også denne gangen overbevist om at jeg måtte ut. Inni meg tenkte jeg at «nå ryker du, Oda». Jeg ventet liksom på takketalen fra programlederne. Men nå priser jeg meg bare lykkelig over at jeg får være med en uke til, sier hun.

Oda var slett ikke misfornøyd med sin egen innsats fredag. Snarere tvert i mot.

- Jeg var ganske fornøyd, faktisk. Det gikk bedre i dag enn de to foregående finalene. Jeg klarte å lage show på scenen, og følte at jeg fikk trøkka til skikkelig. Derfor var jeg glad da jeg gikk av scenen, og jeg hadde en god følelse. Men så blir jeg kalt opp i stolen. Herre mitt juletre! utbryter den sprudlende 17-åringen.

- Nå er det nok
Nå er hun lei å være benkesliter.

- Det holder nå, folkens! ler Oda.

Hun var svært overrasket over at det var Anders som måtte forlate Idol-sirkuset.

- Det skjønner jeg virkelig ikke! Jeg tror ingen av oss ventet at han ville ryke i kveld, han gjorde jo en kanonbra innsats på scenen. Noe må bare ha gått alvorlig feil, tror jeg.

Se bildene fra 3. finalerunde her:

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken