Gå til sidens hovedinnhold

ODIM-kontrakt til 35 mill.

ODIM, hvor Kjell Inge Røkke er storeier, har inngått en kontrakt med seismikkselskapet Fugro Geoteam til en verdi av 35 millioner kroner.

ODIM har undertegnet en kontrakt med seismikkselskapet Fugro Geoteam for leveranse av et komplett automatisert håndteringssystem for 3D seismikk. Kontraktsverdien utgjør om lag 35 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding.

Fortsatt bra 2006
«Dagens kontraktsnyhet er i overensstemmelse med det vi informerte om mot slutten av fjoråret når det gjelder markedsforholdene, og jeg synes det er gledelig at de gode markedsforholdene vi opplevde i 2005 fortsetter inn i 2006», skriver selskapet i meldingen.

- Kontrakten bekrefter samtidig vår sterke posisjon i seismikkmarkedet, sier administrerende direktør Jogeir Romestrand i en kommentar.

ODIM er en verdensledende leverandør av kabelhåndteringsløsninger innenfor seismikk markedet, og selskapet har en sterk posisjon for spesifikke produkter innen dette segmentet. På kundelisten finnes alle de større seismikkselskapene.

TV 2 Nettavisens kunne i november 2005 fortelle at ODIM var på vei til børs i et eksklusivt intervju med administrerende direktør Jogeir Romestrand.

Selskapet venter økt seismikkaktivitet som følge av fallende oljereserver og økt leteaktivitet er ventet å føre til økt seismikkaktivitet i 2006.

Røkke på eiersiden
Blant de største aksjonærene i ODIM finner vi Kjell Inge Røkke via Aker-systemet. Siden selskapet ble notert på Oslo Børs i november i fjor har aksjen steget fra 31,50 til dagens 47 kroner.

Selskapet er opp hele 12 prosent torsdag.

Sjekk Odim-kursen her.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken