(SIDE2): «Lisa», som ønsker å være anonym, ble hektet på TV-serien «Sex og singelliv» da hun var 14 år gammel og bodde i New York, skriver ABCNews.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) var hennes forbilder. Den unge jenta kopierte deres livsstil i form av å snike seg inn på barer for å drikke drinker, hun begynte å røyke, hadde sex med tilfeldige menn og var utro mot kjæresten sin opptil flere ganger.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gjorde som Samantha
- Når du er i den alderen streber du etter å ligne folk på TV. Carrie røykte, så da røykte jeg og, Samantha var sammen med en rekke menn uten at det betydde noe for henne, da gjorde jeg det samme. Det var ikke bare «Sex og singelliv» sin feil, jeg elsker serien, men det gjorde det enklere å forsvare oppførselen min, sier «Lisa» som nå er 22 år gammel.

Hun forteller at hun spesielt husker en hendelse der hun kopierte akkurat de samme sjekketriksene og sitatene til Samantha. I sesong 3 var skuespilleren sammen med en av sine mange erobrere, og «Lisa» skal ha brukt akkurat de samme ordene til sitt frekke forbilde da hun var sammen med en mann i det virkelige liv.

Ble mormon
Lisa forteller at hun forlot sitt Samantha-liv som 19-åring da hun flyttet til Utah. Hun ble mormon, giftet seg og fikk to barn.

Mannen hennes ga henne forbud mot å se på «Sex og singelliv», fordi han fryktet at det ville lokke henne tilbake til livet med sex, drinker og sigaretter.

- Jeg måtte selge DVD-ene mine på eBay, men nå er alt fint igjen. Men det tok lit tid å komme dit, sier «Lisa».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!