(SIDE2:) Lei av Brad Pitt og Johnny Depp? Nå er en ny kjekkas i by’n.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Baker og brannmann
Gilles Marini var et ukjent navn fram til fredag 30. mai. Da hadde «Sex and the City» verdenspremiere, og Marini var med ett en mann med mange fans.

Marini spiller den lite sjenerte naboen til Samantha i Los Angeles. Han er glad i sex og glad i damer, og har klærne av i flere scener enn han har dem på.

Den franske skuespilleren og modellen er 32 år gammel. Han ble født i parfymebyen Grasse i Frankrike og jobbet som baker i Cannes fra han var liten. Da han var ferdig med skolegangen, meldte han seg til det franske militæret. Han ble stasjonert i Paris, hvor han fungerte som brannmann.

Etter å ha fullført militærtjenesten, gjentok han arbeidet som baker i Cannes. Da faren hans døde brått, reiste han til USA for å lære engelsk. Samtidig tok han flere modelloppdrag. De neste årene var han blant annet modell for Giorgio Armani i Milano.

Videre fikk han noen skuespillerjobber, blant annet i reklamefilmer for Budweiser og Coca Cola.

Film og glamour
I 2005 fikk han sitt første oppdrag som filmskuespiller i rett-på-video-filmen «Screech of the Decapitated». Den handler om to jenter som må redde verden fra romvesener og varulver. Filmen har bare karakter 2,7 av 10 på IMDb.com. Samme år hadde han en gjesterolle i såpeserien «Glamour».

Året etter fikk han flere gjesteroller i TV-serier, blant annet «Passions», «Criminal Minds» og «Ugly Betty». Han hadde også rollen som «Attraktiv mann på et utested» i filmen «The Boys & Girls Guide to Getting Down» og var med i den franske filmen «l’Une et l’Autre».

I 2007 hadde han en liten rolle i filmen «Stand Up» - som for øvrig har 2,8 av 10 på IMDb.com. Han hadde også en ny gjesterolle i «Glamour» og fikk en gjesterolle i TV-serien «Dirty Sexy Money». Ifølge Marinis Myspace-profil har han også vært med i «Pirates of the Caribbean».

- Har satt meg på kartet
Deretter kom rollen som skulle forandre livet hans: Dante i «Sex and the City». Ifølge Reuters har han fått massevis av e-poster og jobbtilbud etter at filmen hadde premiere. Nylig vant han kabel-TV-selskapet Bravos «Best Rear Award».

- Det er denne rollen som har satt meg på kartet. For meg er det som å vinne jackpot, sier han til nyhetsbyrået.

Han forteller videre at han er overveldet over all oppmerksomheten.

- Jeg forventet ikke dette i det hele tatt. Jeg har aldri gjort så mange intervjuer før i mitt liv eller fått så mange e-poster. Det er helt vilt og jeg er veldig glad for det, sier han.

Marini er også stolt av filmen:

- Det føles virkelig bra å være en del av denne filmen og å måtte jobbe med de mest talentfulle regissørene, produsentene og skuespillerne i bransjen, skriver han på sin MySpace-profil.

- Jeg så penisen din foran alle
I en av scenene i filmen står Dante splitter naken foran Samantha. Ifølge Wenn hadde ikke Marini fortalt kona si Carol om dette før hun så filmen.

- Hun sa: «Det var sjokkerende. Jeg så penisen din foran alle», sier han, og forteller at han ikke fortalte det fordi han syntes det ville være morsomt.

- Jeg ville at hun skulle bli overrasket, sier han ifølge Wenn.

Ivrige fans
Kona er ikke den eneste som la merke til nakenheten i filmen. Kvinner over hele verden har falt for kjekkasen, og siden premieren har han fått over 17.000 treff på sin MySpace-profil.

- Han burde fått kallenavnet «Mr. Big», det passer bedre til hans ganske interessante kroppsdeler. Dumt rollen hans var så liten, skriver en bruker på IMDb.com.

En annen skriver:

- Hvis han kan gjøre en scene så intens, kan han gjøre alt, inne i kinosalen var det vilt, alle hylte hver gang Gilles Marini dukket opp, det var galskap.

Bruker tid
Til tross for mange jobbtilbud, tar han ingen forhastede beslutninger. Han vil bruke tid på å bestemme hva han skal gjøre videre.

- Mange folk vil se på meg som den nakne fyren en stund, men så snart noen gir meg muligheten til å gjøre noe annet, kan jeg bevise at jeg kan gjøre det, sier han til Reuters.

For tiden bor Marini i California med sin kone og deres to barn.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!