*Nettavisen* Økonomi.

- Edda er ikke til salgs

David Montgomery avviser at Edda Media er til salgs.

18.09.08 19:06

Det har vært antydet fra flere hold at selskapet vil bli solgt. Men nå slår altså Montgomery tilbake.

- Dette er bare spinn satt ut i verden av virksomheter som ønsker å kjøpe våre aktiviteter billig. Men det er ikke substans i det. Jeg snakket med våre aksjonærer så sent som på mandag og de avviser på det kraftigste at noe er på billigsalg, sier Montgomery til Berlingske Tidende, ifølge journalisten.no.

Han mener det er aktører som forsøker å presse prisen, som har satt ut ryktene. Mecom-toppen er sikker på at Edda Media vil være et Mecom-selskap også om to år.

- Vi har ikke behov for å selge noe som helst i øyeblikket, og det gjelder spesielt våre norske aktiviteter, sier Montgomery.

- Våre norske aktiviteter er ekstremt verdifulle sammenlignet med hva vi betalte for dem for flere år siden, sier han videre til den danske avisen.

Samtidig har meglerhuset Pareto avlyst fredagens presentasjon av de 49 Edda-avisene, melder tv2nyhetene.no. Planen var at styreformann Jan Moberg i Edda og Keith Allen fra britiske Mecom ville være tilstede for å svare på spørsmål fra mulige investorer. Partene vil ikke si noe om hvorfor møtet nå er avlyst.

I forrige uke lå alt til rette for et bud på Edda Media fra A-pressen, men nå ser altså alt ut til å ha stoppet opp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag