Gå til sidens hovedinnhold

- Fly for 198 kroner

Fra 22. april setter Norwegian ned prisene på flyrutene i Norge. Billettprisene begynner på 198 kroner. Kuttet kommer som en reaksjon på at SAS Braathens nylig dumpet sine flypriser.

Prisene innen Sør-Norge vil variere fra 198 til 848 kroner én vei. Mellom Nord- og Sør-Norge vil prisene ligge mellom 399 og 1.400 kroner én vei, opplyser Norwegian i en pressemelding torsdag.

- Konkurrenten har 87 prosent markedsandel i Norge og jakter på monopol. Vi kom på banen for å skape konkurranse på norsk innenriks, og det har vi fått til. Som et lavkostselskap kan vi gå ytterligere ned i pris, noe vi i dag viser med de nye prisene, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i meldingen.

Fra 18. mai vil Norwegian også tilby fleksibilitet for alle priskategorier. Det vil si at du kan endre navn eller dato for en lavprisbillett mot et gebyr på 150 kroner.

Et eventuelt mellomlegg kan komme i tillegg hvis den tilgjengelige billetten som ønskes ligger noe høyere enn den du opprinnelig har kjøpt.

VG skriver at Konkurransetilsynet følger nøye med når SAS Braathen skal åpne for lavpris 12. mai, samtidig som Norwegian skal fly enda billigere.

- Det har vært en utrolig dag. Vi har hatt en 12-dobling av folk som har bestilt flybilletter på nettet, sier informasjonssjef Siv Meisingseth i SAS Braathens til VG.

Reklame

Spinnville priser på Comfyballs!