*Nettavisen* Økonomi.

- Millionær stjal mobiltelefon fra 13-åring

Foto: Arkiv

13-åringens far skyldte Molde-millionæren 450 kroner. Etter å ha lurt gutten inn i en bil, skal millionæren ha rappet 13-åringens mobiltelefon.

16.03.04 15:23

Forholdet er anmeldt til politiet og det er innledet etterforskning i saken, skriver Romsdals Budstikke. Det var 13-åringens mor som anmeldte tyveriet.

Guttens far har flere konkurser bak seg, og er selv ikke kredittverdig. Han skal, ifølge Romsdals Budstikke, ha hatt nære bånd til den 52 år gamle forretningsmannen og millionæren. For et drøyt år siden fikk 13-åringen mobiltelefon og abonnement av faren. Siden faren selv ikke var kredittverdig, fikk han 52-åringen til å skrive under - og nå kommer regningene.

Foreldrene til 13-åringen er skilt. Moren ble sist søndag oppsøkt av 52-åringen, som hadde fått en regning på 450 kroner som barnefaren ikke hadde betalt. Kvinnen anså ikke regningen for å være sitt problem.

Men da sønnen hennes ble frastjålet mobiltelefonen, gikk hun til politiet.

– Dette finner jeg meg ikke i. Hva voksne, såkalte forretningsfolk har seg imellom får bli deres sak, sier moren. Hun vil ikke godta at voksne forulemper en unge på denne måten.

(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.