*Nettavisen* Økonomi.

18 nye reisemål med Norwegian

Foto: Kjetil Strømme (Nettavisen)

Akkurat nå kan lavprisselskapet Norwegian tilby 17 reisemål i inn- og utland. I løpet av neste år skal antall destinasjoner dobles.

08.12.03 12:36

Flyselskapet Norwegian har søkt om notering ved Oslo Børs, og forventer å bli tatt opp til notering torsdag 18. desember.

18 nye ruter

På en pressekonforanse der ledelsen orienterte om børsnoteringen, avslørte administrerende direktør Bjørn Kjos at målsettingen er å doble antall destinasjoner i Norwegians ruteprogram.

Hvilke ruter selskapet vil forsøke å friste Ola og Kari Nordmann med, ville han ikke røpe.

- Vi kommer til å gå ut med noen nye destinasjoner førskommende fredag, sier Bjørn Kjos.

Innenriks viktigst

Norwegian har nylig lansert flere nye destinasjoner for reiselystne nordmenn. Det dreier seg om rutene Oslo - Berlin, Oslo - Dubrovnik, Oslo - Budapest, Bergen - Standsted og Bergen - Nice.

En del av de nye avgangene vil kun bli tilbudt på de dagene det reises minst i Norge.

- Det er norsk innenriks som er vårt hovedsatsingsområde. Det er innenriksproduksjonen som styrer den ledige kapasiteten til utlandet, sier Kjos.

Selskapet vil i forbindelse med børsnoteringen gjennomføre en emisjon på mellom 200 millioner og 250 millioner kroner. Etter emisjonen vil Norwegian være verdsatt til mellom 477 millioner og 589 millioner kroner, og ha mellom 16,3 millioner og 19,5 millioner aksjer.

Prisen per aksje vil være mellom 27 og 33 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.