Gå til sidens hovedinnhold

199 kroner for ALL mobilbruk ut året

One Call klinker til med en skikkelig gavepakke.

[Mobilen.no]: I dag kommer nyheten om en gavepakke av de sjeldne på det norske mobilmarkedet. For kun 199 kroner (engangsbeløp) kan du ringe, sende SMS og MMS og bruke datatrafikk så mye du vil frem til nyttårsaften.

- Ja, i år kommer jula veldig tidlig til alle som har en mobiltelefon og bruker den aktivt, sier One Call-sjef Øistein Eriksen.

One Call Gavepakka
Kampanjetilbudet har fått navnet One Call Gavepakka og kan bestilles av alle nye og eksisterende kunder.

Du binder deg ikke til noe når du bestiller Gavepakka, og kan avbestille til nyttår. Men om du ikke melder deg ut selv, videreføres abonnementet Folkepakka.

Et annet alternativ er å bytte til et One Call-abonnement som passer ditt forbruk bedre.

Det hersker liten tvil om at hensikten med supertilbudet fra operatørens side er å kapre nye kunder før utgangen av året, men på kort sikt er det kundene som benytter seg av Gavepakka som faktisk har mest å tjene.

LES OGSÅ: Dette er Norges mest populære abonnement

Bør du bytte?
Er du One Call-kunde fra før og får en regning på over 66 kroner per måned, burde du helt klart bytte til Gavepakka ut året.

Har du en annen operatør blir det en vurderingssak.

Er du en småbruker finnes det abonnement som er billigere enn Gavepakka. Om du for eksempel bruker under 80 ringeminutter og 20 SMS i måneden vil du ikke motta noen mobilregning med abonnementene Tele2 Sheriff og Ludo Mobil Terningkast 6.

Se også: Her er Norges billigste abonnement for småbrukere

Bruker du mobilen mye, og ikke har binding på abonnementet ditt, vil det høyst sannsynlig lønne seg å bytte til One Call Gavepakka så lenge tilbudet gjelder. Etter nyttår kan du bytte tilbake til din gamle operatøren du hadde hvis du ikke vil fortsette kundeforholdet hos One Call.

Ulempen med å bytte over bare for å få superbillig mobilbruk i inntil tre måneder er at du må huske på å avbestille eller bytte til et annet abonnement i desember. Enkelte operatører krever også etableringsgebyr hvis du tilbakefører nummeret. Normalt tar det 7-10 dager å overføre nummeret ditt til en ny operatør, så det er også noe å ha i bakhodet.

Merk at det er enkelte forbehold på hvem som kan få Gavepakka:
Les One Calls vilkår på Mobilen.no

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken