42.000 kvadraten i bakgård på Bislet

Meglerne i boligmarkedet melder om hete budrunder etter helgens visninger. Det meste går over takst og i løpet av mandag var de fleste salgene allerede unnagjort.

09.03.04 11:23

Marius Falstad i Eiendomsmegler 1 solgte igår to leiligheter i en bakgård på Bislet til drøyt 42.000 kroner per kvadratmeter. Leilighetene er på 38 kvadratmeter boareal hver og ligger en tidligere stall. De ble solgt for 1,6 millioner kroner stykket.

Men det er ikke lenger bare de små leilighetene som går unna nå. Megler Petter A. Poppe i Aktiv Eiendom viser til at alle segmentene, fra de små leilighetene til de store villaene, går unna som varmt hvetebrød.

En halv million over takst

Poppe solgte igår en villa på Smestad, før lunsj, til 7,4 millioner kroner. Det var en halv million kroner over takst, ifølge Poppe. Huset i Markengveien var på 270 kvadratmeter boareal med en tomt på 800 kvadratmeter. ”Et meget bra salg”, ifølge Poppe.

- Du kan sitere meg på at nå er det gøy å være eiendomsmegler, sier Poppe i det bjella igjen klinger i bakgrunnen for å markere et salg.

Poppe viser til at det ifjor sommer var de mindre leilighetene som gikk unna, ved juletider ble det også fart i markedet for de større leilighetene, og nå går også de store villaene som aldri før.

Ni av 14 solgt mandag

Også i meglerfirmaet Nordvik & Partners har det vært hektisk aktivitet etter helgens visninger. I løpet av mandag var ni av 14 eiendommer solgt, og salgene ble stort sett gjort over takst, ifølge Nils O. M. Nordvik. Typisk går en leilighet med takst 1,9 milliojner for 2,2 millioner kroner, viser Nordvik til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag