Bjørn Inge Pettersen

Aksjen er et godt alternativ til Lotto

PRESTISJE: Huawei Y9 ble lansert med teknologi fra Fingerprints.

PRESTISJE: Huawei Y9 ble lansert med teknologi fra Fingerprints.

Fingerprint Cards AB (notert på Nasdaq Stockholm)  har vist en ellevill utvikling de seneste årene. I 2015 nær 20-doblet aksjen seg, for så å stupe 94 prosent de påfølgende årene. Så nær firedoblet aksjen seg fra høsten 2018 til februar 2019.

Aksjeanalyser.com, som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene, har idag sett nærmere på den elleville svenske aksjen, Fingerprint Cards.

Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på OMX Stockholm: FING B) steg i 2015 ifra SEK 7.26 ved inngangen av året til en topp ved slutten av 2015 ved SEK 136.00.

Fingerprint-aksjen nesten 20-doblet seg altså iløpet av 2015, men deretter gikk det stort sett en vei for Fingerprint-aksjen, nedover.

Fra en topp ved SEK 136.00 i slutten av 2015 så falt aksjen helt ned til en bunn ved SEK 5.87 i juni 2018.

Fingerprint-aksjen stupte altså med nesten 96 prosent fra desember 2015 og til juni 2018.

Les også: "Ser dobling for Hydro-aksjen"

Siden en bunn ved SEK 5.87 i juni 2018 så steg Fingerprint-aksjen kraftig igjen og helt til en topp ved SEK 22.99 i slutten av februar 2019.

Fingerprint-aksjen nesten firedoblet seg altså iløpet av bare en åtte måneders tid.

Siden slutten av februar 2019 så har aksjen korrigert nedover igjen, og endte onsdag i SEK 12.98, og har dermed falt med rundt 44 prosent siden slutten av februar.

Aksjeanalyser.com har sett nærmere på denne elleville svenske aksjen, Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på OMX Stockholm: FING B) her idag, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer for den videre utviklingen på kort og mellomlang sikt.

Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på OMX Stockholm: FING)

Fingerprint Cards är ett svenskt bolag specialiserade inom elektroniska system för avläsning av fingeravtryck. Bolagets produkter används idag som tillbehör i ett flertal olika elektroniska produkter som mobiler, datorer, läsplattor och kort. Bolaget grundades ursprungligen 1997 och är verksamma på global nivå. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

"Fingerprint Cards AB (Fingerprints) - det ledande globala biometribolaget med svenska rötter. Vi tror på en säker och sammanbunden värld, där du är nyckeln till allt. Våra lösningar återfinns i hundratals miljoner enheter, och används miljardtals gånger varje dag.

Vi erbjuder säker och användarvänlig identifiering och autentisering med en mänsklig touch. För mer information, besök vår webbplats, läs vår blogg, och följ oss på Twitter. Fingerprints är börsnoterat på Nasdaq Stockholm (FING B)".

Kilde: https://www.fingerprints.com/

For mer informasjon om selskapet, se her:

https://www.fingerprints.com/
https://www.fingerprints.com/investors/

Les også: "Fredriksen-aksjen kan dobles i løpet av 6-12 måneder"

Teknisk Analyse av Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på OMX Stockholm: FING B)

Fingerprint Cards, og som er notert på Nasdaq Stockholm med ticker: FING B, har vist en ellevill utvikling de seneste årene.

Aksjeanalyser.com har idag sett nærmere på det tekniske bildet for denne aksjen, og hva dette nå indikerer for den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt.

Fingerprint-aksjen brøt i slutten av 2018 ut av den langsiktige fallende trenden som startet i slutten av 2016 (jf. ukediagram nedenfor i saken her).

Det er så blitt etablert en ny og stigende trend for Fingerprint-aksjen, og hvor aksjen etter den seneste korreksjonen ned nå tester støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden (jf. diagrammer nedenfor her.

Videre så er det et betydelig teknisk støttenivå for aksjen i området rundt SEK 12.00 - 13.00, og hvor det blant annet er støtte ved 200-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram nedenfor).

Les også: "Børsen kan stige 40 prosent de neste 12 måneder"

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har nå vært i kjøpssignal for Fingerprint Cards (FING B) aksjen siden slutten av juli 2018 da aksjen var rundt SEK 8.20 (jf. diagram 'SignalListen' nedenfor i saken her).

Saken fortsetter nedenfor annonsørinnhold fra Aksjeanalyser.com her:

Reklame
SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Les også: "Ser oljeprisen i 100 dollar om 6-12 måneder"

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer nå at en ny vending opp for Fingerprint-aksjen kan være nært forestående.

Det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer altså at det kan komme videre oppgang for aksjen på kort og mellomlang sikt innenfor denne stigende trenden som er etablert for aksjen siden sommeren 2018 (jf. diagrammer nedenfor).

Basert på dette samlede nå positive tekniske bildet for Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på Nasdaq Stockholm: FING B) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende kjøpskandidat rundt SEK 12.00 - 13.00 nivået.

Potensialet kan være enormt, og aksjen kan mangedobles, MEN risikoen er også like enorm med en så svært volatil aksje og som svinger til de grader veldig som det Fingerprint-aksjen gjør.

Det understrekes altså med mange streker at denne aksjen er mildt sagt svært volatil og det innebærer da også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Så var det dette da med "en som intet våger, intet vinner..."

Fingerprint-aksjen kan vel gjerne vurderes som et godt alternativ til Lotto.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her:

Reklame
Nå kan du få hele 34% rabatt på 12 måneders medlemskap hos Aksjeanalyser.com (tilbudet gjelder t.o.m. 30/04-2019), og for nå en pris av kun NOK 3.952,-. Du får da tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, og som Aksjeanalyser.com leverer for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene.

Teknisk analyse av Fingerprint Cards AB ser. B (ticker på OMX Stockholm: FING):Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.