Gå til sidens hovedinnhold

Aksjen kan dobles i rekordfart ved en handelsavtale

Det spekuleres for tiden i om en handelsavtale mellom de to stormaktene nå kan komme iløpet av de nærmeste ukene.

Aksjeanalyser.com, og som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for investorer på Oslo Børs, har idag for sine medlemmer sett nærmere på tre aksjer som kan bli blant vinneraksjene ved en løsning på handelskonflikten, og ved en handelsavtale mellom USA og Kina.

Les også: "Tomra-aksjen er 13-doblet: Har gått fra 20 til 268 kroner"

En av aksjene som Aksjeanalyser.com idag har sett nærmere på for sine medlemmer idag er silisiumprodusenten REC Silicon (ticker på Oslo Børs: REC), og som du kan lese mer om nedenfor i saken her.

Til glede for investorene stiger aksjen fredag formiddag med 8,25 prosent til NOK 0.768 kroner på Oslo Børs.

REC-aksjen pleier å være svært sensitiv for nyheter angående en handelsavtale mellom USA og Kina.

Det har tidligere i år vært meldt av Reuters at Kina og USA diskuterer en 10-punkts liste over kortsiktige tiltak Kina kan gjøre for å øke import av amerikanske varer, og som blant annet inneholder en reduksjon av importskatt på silisium til Kina.

Når Rec-aksjen stiger kraftig nå så er det trolig blant annet fordi det spekuleres i at det gjerne vil kunne komme positive nyheter angående en løsning på handelskrigen iløpet av de neste par ukene.

Les også: "Fredriksen-aksjen kan dobles i løpet av 6-12 måneder"

Rec Silicon (ticker på Oslo Børs: REC)

REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, supplying high-purity polysilicon and silicon gases to the solar and electronics industries worldwide. We combine over 30 years experience and best-in-class proprietary technology to deliver on customer expectations. Our two U.S. based plants have a capacity of more than 20,000 MT high-purity polysilicon. REC Silicon is headquartered in Fornebu, Norway.

For mer informasjon om selskapet, se her:

Les også: "Børsen kan stige 40 prosent de neste 12 måneder"

Teknisk Analyse av Rec Silicon (ticker på Oslo Børs: REC)

REC Silicon (REC) aksjen har vist en meget svak utvikling i mange år nå, men kan være iferd med å etablere en bunn rundt disse nivåene.

Aksjen stiger fredag formiddag med solide 8,25 prosent til 0.768.

Det utløses nå flere positive tekniske signaler for REC-aksjen.

Blant annet så bryter aksjen opp i fra en stor triangel konsolideringsformasjon (jf. dagsdiagram nedenfor i saken her).

Videre så bryter aksjen opp igjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt, og gir med dette ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen fremover.

Det er også nær ved å utløses det kraftige positive tekniske signaler som heter 'Golden Cross signal'.

Dette er et signal som utløses når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter over 200-dagers glidende gjennomsnitt, og dette er nå nær ved å kunne skje for REC-aksjen (jf. dagdiagram nedenfor).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og MACD signaliserer videre oppgang for REC-aksjen på kort sikt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har nylig utløst kjøpssignal for Rec Silicon (REC), jf. diagram 'SignalListen' nedenfor i saken her.

Saken fortsetter nedenfor annonsørinnhold fra Aksjeanalyser.com her…

SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Basert på det samlede tekniske bildet for Rec Silicon, og de nå positive tekniske signaler som utløses for aksjen, så vurderer Aksjeanalyser.com REC-aksjen som en spennende kjøpskandidat.

Det skal nevnes at aksjen er svært volatil, og dermed innebærer det naturligvis også svært høy risiko ved å investere i aksjen.

På kort sikt vurderer Aksjeanalyser.com potensialet for aksjen til å være NOK 0.85 - 0.95 på 1-3 ukers sikt.

Ved et eventuelt etablert brudd over et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 0.90 så vil det utløses et kraftig positivt teknisk signal for aksjen, og da vil det trolig også utløses omtrent samtidig dette kraftige tekniske kjøpssignalet ifra nevnte 'Golden Cross signal'.

Ja ved et slikt eventuelt etablert brudd over NOK 0.90-nivået så utløses det altså et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og som da vurderes å ha et potensiale ved NOK 1.40 - 1.60 på 3-6 måneders sikt.

Aksjeanalyser.com vurderer altså at REC-aksjen kan ha potensiale for en dobling på gjerne bare så kort tid som de neste 3-6 måneder.

Positive nyheter, og en løsning på handelskonflikten mellom USA og Kina vil kunne sette fart på aksjen, og som da gjerne kan ha potensiale for å dobles ifra dagens kursnivå ved 0.768 på 3-6 måneders sikt.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Nå kan du få hele 34% rabatt på 12 måneders medlemskap hos Aksjeanalyser.com (tilbudet gjelder t.o.m. 30/04-2019), og for NÅ en pris av kun NOK 3.952,-. Du får da tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, og som Aksjeanalyser.com leverer for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene.

Teknisk Analyse av Rec Silicon (ticker på Oslo Børs: REC):

Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

NB! Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…