*Nettavisen* Økonomi.

Allmøte i Dagens Næringsliv - frykt for kutt

Torsdag er det allmøte om den økonomiske situasjonen i Dagens Næringsliv. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Torsdag er det allmøte om den økonomiske situasjonen i Dagens Næringsliv. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Samme uke som Morgenbladet melder om kuttplaner og sluttpakker, er de ansatte i Dagens Næringsliv innkalt til allmøte om «økonomisk utvikling».

11.09.19 23:10

Møtet starter klokken 9 torsdag, skriver Journalisten.

Journalisten har i løpet av onsdag snakket med en rekke ansatte i avisen som forteller om bekymring for hva møtet kan bringe. Selv om økonomien har vært tema på tidligere møter, venter mange avklaring og informasjon om eventuelle sparetiltak på torsdagens allmøte. Medier24 skriver at flere ansatte er bekymret for at allmøtet kan bety nye kuttrunder for avisa

Møtet holdes kort etter det ble kjent at Morgenbladet - som har samme eier som Dagens Næringsliv - skal spare åtte millioner kroner. De ansatte der tilbys nå sluttpakker.

Sjefredaktør og administrerende direktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, vil ikke kommentere innholdet i det planlagte allmøtet.

– Vi har relativt ofte allmøter i DN. Tror ikke jeg skal legge meg på en linje der jeg på forhånd forteller Journalisten hva som er tema eller ikke tema på eventuelle møter, skriver Djuve i en SMS.

Både Dagens Næringsliv og Morgenbladet er eid av mediekonsernet NHST.

Les også: Nedtur for Dagens Næringslivs eier

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.