Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste bærbare julegave

På utkikk etter en bærbar datamaskin til jul? TV 2 Nettavisen har samlet de beste tilbudene på maskiner til 10.000 kroner.

Julen nærmer seg med stormskritt, og mange lurer på hva de skal kjøpe i julegaver til både seg selv og familien.

Vi så i forrige uke på stasjonære maskiner. Denne gangen ser vi på bærbare datamaskiner som blir stadig mer populært, og fremstår som den perfekte julegaven.

Hva får en for 10.000kroner?
Vi har utfordret nettbutikkene til å sette samme et så godt tilbud på som mulig på en bærbar datamaskin til maksimalt 10.000 kroner.

Resultatet viser at en får en maskin som fungerer til det aller meste til denne prisen, og det er mange som konkurrerer hardt for å levere det beste tilbudet. Variasjonen på tilbudene er også svært store. Enkelte satser på små maskiner med mye mobilitet, mens andre satser på rå kraft og gode spillegenskaper.

Brenn egne DVD-er
Alle maskinene er utstyrt med dvd-brenner, og alle maskinene har minst 512 megabyte med minne. I tillegg har de fleste maskinene relativt store harddisker, og flere av maskinene har skjerm i bredformat. De virkelig små maskinene er derimot fraværende.

Vi utroper maskinen fra PS Data, som rundens beste tilbud. Maskinen er en av de rimeligste og billigste. I tillegg har den god batterikapasitet og en flott skjerm, samt et brukbart skjermkort.

Flere gode tilbud
Har du derimot andre behov, som for eksempel en maskin som er bedre egnet for spill, tv eller film, finnes det kanskje andre tilbud som er bedre for deg.

Les om alle de andre tilbudene under, og se en sammenligningstabell av alle tilbudene her .

Vi påpeker at vi ikke har testet maskinene, men gjennomført en vurdering av tilbudene på basis av spesifikasjonene på maskinene.

PS Data
Netshop
Digital Impuls
Multicom
MPX
Pcutstyr
Dell

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken