Gå til sidens hovedinnhold

Arven drøyer for Stenbecks barn

Jan Stenbecks barn, både i og utenfor ekteskap, må vente lenge på milliardarven. Bobestyrer har bedt om et halvt år til, men mye tyder på at det drøyer enda lenger.

Advokat Magnus Kindstrand som er bobestyrer i arveoppgjøret, ba igår om utsettelse i ytterligere et halvt år.

- Det er naturligvis et omfattende og komplisert bo, sier han til Aftonbladet.

Jan Stenbecks sønn utenfor ekteskapet er i dag syv år. Hans mor, som hadde en kjærlighetsaffære med finansmannen, lever svært så sparsomt - i hvert fall etter siste skatteligning å dømme, skriver Aftonbladet. Hun hadde da en årsinntekt på 3 070 svenske kroner.

Miilliardene etter Jan Stenbeck har ennå ikke begynt å deles ut, og kvinnen vil ikke kommentere saken overfor Aftonbladet.

Det har vært spekulert i at forlik mellom arvingene var på trappene, et forlik som innebærer at den utenomekteskapelige sønnen skulle få et engangsbeløp og deretter ingenting.

Men uansett om Stenbeck-barna gjør opp med sin fars utenomekteskapelige sønn eller ei, vil det drøye før arveoppgjøret er klart.

Bobestyreren har altså bedt om ytterligere seks måneder, men mye tyder på at dekna drøye enda lenger, skriver Atfonbladet. Jan Stenbeck hadde enorme verdier i rekke ulike land.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget