Gå til sidens hovedinnhold

Aylar Lie har solgt ungkarsredet på Frogner - får kjempegevinst

Etter ni år på Frogner har Aylar Lie solgt leiligheten. Nå jakter hun større plass i Norge eller utlandet.

Den profesjonelle pokerspilleren og tidligere glamourmodellen har nettopp solgt leiligheten i Skovveien på Frogner. Den ligger noen hundre meter bak Slottet og fra Solli plass.

Se bilder fra leiligheten her:

Lie er ikke altfor snakkesalig om salget overfor Nettavisen. Men i en SMS skriver hun at leiligheten var hennes «ungkarsrede», som de seneste fem årene har stått mye tom.

Det skyldes at hun har pendlet til utlandet som profesjonell pokerspiller.

Les også: Her er Aylar Lies historie

Skattefritt

«Men nå som jeg har sittet «korona-fast» i Norge hele 2020 grunnet reiserestriksjonene har jeg måtte bo i leiligheten og kan da selge skattefritt. Jeg ser nå etter en leilighet eller et hus med større plass i Norge eller utland», skriver Lie i SMS-en.

Og når det gjelder jobbplanene, har de ikke endret seg. Hun venter bare på at regjeringen letter på reiserestriksjonene, slik at hun kan fortsette den profesjonelle pokerspillingen i utlandet (se nedenfor).

Lie kjøpte leiligheten i februar 2012 for 3,55 millioner kroner. Salgssummen ble etter det Nettavisen forstår 7,7 millioner, 110.000 kroner over prisantydningen. Hun har dermed fått doblet verdien i løpet av ni år og fått en årlig verdistigning på 9 prosent.

Les også: Aylar Lie med støttemelding til Kari Jaquesson etter netthets

Betydelig påkostet

Men det er før kostnader. Leiligheten ble betydelig oppusset i 2019, med blant annet nye parkettgulv, malte overflater, oppusset baderom og flere el-tekniske oppgraderinger. Kjøkkenet er fra 2011, rett før Lie flyttet inn.

Det er stjernemegler Odd Kalsnes i Boa Eiendom som var megleren. Kalsnes har fortsatt den nordiske rekorden da han i 2016 solgte en luksusleilighet på fasjonable Gimle terrasse for 287.000 kroner kvadratmeteren.

Så mye ble det ikke her, men hvis Nettavisens opplysninger stemmer, snakker vi om 113.000 kroner kvadratmeteren regnet av bruksarealet på 68 kvadratmeter. Det skal ha vært stort trøkk for å få tak i Lies leilighet.

Ukjent kjæreste

Nettavisen intervjuet Aylar Lie i en julespalte i desember. Da gledet hun seg til å være mye i Norge denne julen med sin nye kjæreste. Det er fremdeles ukjent hvem denne kjæresten er, men med salget er det grunn til å tro at de to skal flytte sammen.

Lies fjorår var også preget av rettssaken mot Petter Northug. Men i februar ble det klart at hun ikke vant frem i søksmålet mot den tidligere langrennsstjernen. Lie hadde anklaget ham for å krenke privatlivets fred.

Hun krevde 100.000 kroner av Northug for at han gjenga private opplysninger om henne i sin biografi «Min historie – Northug».

Gjennombruddet

Høsten 2005 lanserte Lie sitt eget glamourmodellbyrå kalt «Team Aylar», men la ned virksomheten året etter. I 2006 utga hun en singel av den gamle Sabrina-sangen «Boys Boys Boys», og hun arbeidet dette året sammen med Aune Sand med innspillingen av filmen Dådyr.

Lie begynte å studere i 2009 og deltok i Skal vi danse på TV 2, hvor hun kom til finalen. Fra februar til oktober 2013 var Aylar programleder for programmet Eurojackpot på TV 2, sammen med Geir Håkonsund.

Les også: Skaper reaksjoner: Minst elleve «Farmen»-deltakere på samme fest

I kjempekrangel

Vinteren 2017 deltok hun i realityserien Kjendis-Farmen, der hun havnet i heftige krangler med Kari Jaquesson.

I 2017 kom Lie på andreplass på listen over Norges beste pokerspillere, Vi Menns «Gullhånda», som hun vant året etter.