Gå til sidens hovedinnhold

Boligeksperten svarte leserne

Vurderer du å selge bolig uten megler? Les hva eksperten svarte.

Etter at det i 2010 ble åpnet for at privatpersoner kan legge ut boligannonser på Finn og liknende nettsteder, velger stadig flere nordmenn å selge boligene sine uten å bruke megler.

En eiendomsmegler koster deg normalt mellom 50.000 og 100.000 kroner, så det er store beløp å spare på å gjøre jobben selv.

Men det er mange praktiske utfordringer som må løses hvis du skal selge boligen uten noen form for hjelp. Du må lage annonse og holde visning selv. Budrunde og oppgjør må gjennomføres, kontrakter skal skrives, osv.

Nettavisen har inngått et samarbeid med det nettbaserte selskapet BoligHandel1.no, som har spesialisert seg på å veilede og tilrettelegge boligsalg for privatpersoner som ønsker å selge bolig uten å bruke megler.

Torsdag 2. februar stilte Asgeir Strandlie i Bolighandel1 på nettreff i Nettavisen. Nederst i artikkelen ser du hva han svarte på lesernes spørsmål om salg av bolig uten megler.

Asgeir Strandlie arbeidet 15 år som eiendomsmegler og fagansvarlig i landsdekkende kjeder før han startet BoligHandel1.no sammen med nevøen Gaute Strandlie.

Spørsmål og svar:

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping