Gå til sidens hovedinnhold

Børsen kan stige 40 prosent de neste 12 måneder

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) beveger seg innenfor en langsiktig positiv trend, og som indikerer et potensiale for Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) på hele 28-38 prosent på 12 måneders sikt.

Aksjeanalyser.com, og som leverer omfattende uavhengige analysetjenester for investorer på Oslo Børs, har idag sett nærmere igjen på Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX), og hva det tekniske bildet nå indikerer for den videre utviklingen fremover for OSEBX på kort og mellomlang sikt.

Et samlet svært positivt teknisk bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) indikerer altså at Oslo Børs kan komme til å stige med nærmere 40 prosent iløpet av de neste 12 måneder.

Les også: "Utbombede aksjer kan bli børsraketter"

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX)

Oslo Børs Hovedindeks skal være en investerbar indeks som inneholder et representativt utvalg av alle noterte aksjer på Oslo Børs. OSEBX revideres på halvårlig basis og endringene implementeres 1 desember og 1 juni.

Verdipapirene i OSEBX er friflytjustert. I perioden mellom revideringsdatoene holdes antall aksjer for hvert indeksmedlem fast, med unntak av kapitaljusteringer med utvanning for eksisterende aksjonærer. OSEBX er justert for utbytte.

Les også: "Ser dobling for Hydro-aksjen"

Teknisk Analyse av Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX)

Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) viser en positiv utvikling både på kort og lang sikt innenfor en stigende trend (jf. diagrammer nedenfor i saken her).

OSEBX brøt i begynnelsen av 2019 opp i fra den kortsiktige fallende trenden som ble etablert for OSEBX i høst, og har nå etablert en ny og stigende trend (jf. dagdiagram).

Ulike momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer videre oppgang for OSEBX på kort sikt.

OSEBX har utløst flere positive tekniske signaler de seneste månedene.

Blant annet er det utløst et teknisk kjøpssignal fra en omvendt hode-skulder formasjon for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX).

OSEBX har også brutt opp igjennom, og etablert seg over, 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Et etablert brudd over 200-dagers glidende gjennomsnitt vil utløse ytterligere positive tekniske signaler for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX).

Les også: "Børsen kan stige 40 prosent de neste 12 måneder"

Det er nå et betydelig teknisk støttenivå for OSEBX rundt 860-nivået, og hvor det blant annet er støtte nå ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, har også utløst nytt kjøpssignal for OSEBX nå nylig.

Saken fortsetter nedenfor annonsørinnhold fra Aksjeanalyser.com her…

SignalListen hjelper investorer til å få med seg mye av de større oppgangsperioder på børsene, og ikke minst å kunne unngå mye av de større nedgangsperiodene. Slik har man mulighet for en betydelig meravkastning i forhold til en sitt- og hold strategi hvor du er med på alle oppganger men også på alle nedganger.

Få konkrete kjøps- og salgssignaler, basert på tekniske- og kvantitative trendanalyser, hver uke på alle de mest omsatte aksjene ved de nordiske børsene og de amerikanske børsene og på viktige børsindekser.

Les mer om Aksjeanalyser.com sine tjeneste for medlemmer og SignalListen her...

Det samlede tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) er positivt, og videre oppgang signaliseres for OSEBX både på kort og mellomlang sikt.

På oppsiden er det nå i første omgang noe teknisk motstand rundt 200-dagers glidende gjennomsnitt, og ved 900-nivået (jf. dagdiagram).

Videre oppover så vil neste tekniske motsandsnivåer for OSEBX være rundt tidligere all-time high, i området 945 – 950 poeng.

Ifølge den langsiktige stigende trenden som Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) beveger seg innenfor (jf. ukediagram) så indikeres et potensiale for OSEBX rundt 1.100 – 1.200 poeng på 12 måneders sikt.

Når Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) fredag formiddag er rundt 868 poeng, ja så indikeres altså en oppside for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) på mellom 28 – 38 prosent på 12 måneders sikt.

Les også: "Har XXL og Norwegian nådd bunnen, og en het oppkjøpskandidat på børsen"

Det som vil kunne endre på dagens positive tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) vil være dersom OSEBX skulle bryte ned igjennom det nå viktige tekniske støttenivået rundt 860 poeng, og under 50-dagers glidende gjennomsnitt, og også under neste viktige tekniske støttenivå rundt 830 poeng (jf. dagdiagram).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) så ser Aksjeanalyser.com altså muligheter for en oppgang for Oslo Børs på mellom 28 – 38 prosent på 12 måneders sikt.

På kort sikt (1-3 måneder) ser Aksjeanalyser.com et potensiale for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) rundt 900 – 920 poeng, og på mellomlang sikt (3-6) måneder rundt 950 – 1.000 poeng.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...

Nå kan du få hele 34% rabatt på 12 måneders medlemskap hos Aksjeanalyser.com (tilbudet gjelder t.o.m. 30/04-2019), og for NÅ en pris av kun NOK 3.952,-. Du får da tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, og som Aksjeanalyser.com leverer for investorer på Oslo Børs og de nordiske børsene.

Teknisk Analyse av Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX):

Charts hentet i fra analyseprogrammet Vikingen som du nå kan få kjøpt med hele 30% rabatt som medlem via Aksjeanalyser.com. Les mer her…

Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…