Bostyret gikk til Økokrim

Bostyret i Carl Fredrik Seims eiendomsselskap Møllendalsbakken 9 AS har varslet Økokrim om mulige straffbare forhold. Bostyret betegner selskapet som et eneste stort rot.

Det er ikke bare konkursen i verftet Mjellem & Karlsen som skaper problemer for den bedragerisiktede Carl Fredrik Seim. Også i et av hans andre selskaper, Møllendalsbakken 9 AS, er det funnet uregelmessigheter. Bostyret har nå varslet Økokrim om mulige straffbare forhold, skriver Dagens Næringsliv.

Flyttet penger
Borevisor Terje Knudsen gransker blant annet Seims transaksjoner i forkant av konkursen i selskapet. Ifølge Dagens Næringsliv skal Carl Fredrik Seim ha overført til seg selv og partneren Tor Arne Uppstrøm.

Det er meldt inn krav på tilsammen 6,9 millioner kroner mot konkursboet i Møllendalsbakken 9 AS, men boet har ikke midler til å drive videre. Dermed kan granskningen bli stanset før alt har kommet for dagen.

Rotete
Knudsen sier til Dagens Næringsliv at det er vanskelig å spore alle transaksjonene som er gjort i selskapet og han betegner det som et eneste stort rot.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.