Se hele podcasten med Christian Jomaas her:

Christian Jomaas har vært en mannsalder i Norges fremste meglerhus, Pareto Securities. Den blide sørlendingen fyller hverdagen med å koble Norges fremste selskaper innen fornybarenergi med noen av verdens største investorer. Det han ser er at Norge spiller i Champions League når det gjelder det grønne skiftet.

- Fornybarenergi kan bli den nye oljen for Norge, sier Jomaas i Nettavisen-podcasten Stavrum & Eikeland.

Snakker Spetalen midt imot

Han snakker også Øystein Stray Spetalen, en av Norges fremste investorer, midt imot.

Se videoklippet under hva den mektige meglertoppen sier om Spetalen:

Jomaas gir et unik innblikk i hva som skjer under meglerhusets årlige energikonferanse vegg i vegg med den gamle flystripa på Fornebu, hvor noen av Norges mektigste industritopper og flere av verdens fremste investorer møttes for å se om de finner de neste industrieventyrene innen det grønne skiftet.

Helle Thorning-Schmidt og Johan H. Andresen

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandAcast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, statsminister Erna Solberg, Ap-leder Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.