For Telenor-kunder som har tjenesten T-We vil TV 2s kanaler gå i svart. Telenor opplyser om at på grunn av brudd i forhandlinger har ikke Telenor lov til å sende TV 2s kanaler.

– Vi er svært lei oss for at dette går ut over kundene våre, og kan forsikre om at vi gjør alt vi kan for å få på plass en ny avtale med TV 2, sier direktør for TV og fastnett i Telenor Norge, Camilla Amundsen.

Ifølge TV 2 er det 550.000 kunder som vil bli rammet av dette.

I pressemeldingen er det for Telenors tjeneste T-We de to partene ikke har kommet til enighet.

– Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV2 og vilje til å investere mer i norsk kvalitetsinnhold. Vi har strukket oss langt for å komme til enighet, men vi kan ikke inngå en avtale som gjør det vanskeligere å være TV-seer, sier Amundsen.

Kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 bekrefter at det har vært forhandlet flere dager på overtid. Den gamle avtalen løp ut 30. november.

– Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale. Vi har forhandlet på overtid, men har ikke lyktes i å komme til enighet. Det er bare å beklage overfor alle seerne våre som vi vet setter pris på innholdet til TV 2, sier Willand til Kampanje.