Gå til sidens hovedinnhold

Catch vil på børs

Bredbåndsselskapet Catch Communications satser på en børsnotering før påske, og prisen på selskapet kan komme opp i én milliard kroner.

Catch Communications vil på børs til påske. Bredbåndsselskapet har søkt om opptak til notering ved Oslo Børs, og dersom Børsstyret godkjenner søknaden forventer selskapet å bli tatt opp til notering tidligst 29. mars i år.

Selskapet vil i forbindelse med børsnoteringen gjennomføre en emisjon og et nedsalg fra eksisterende aksjonærer på til sammen 250 – 300 millioner kroner.

Catch Communications har valgt Pareto Securities og Enskilda Securities som tilretteleggere. I tillegg er Sparebanken1 Nord-Norge Securities medtilrettelegger.

På tampen av året i fjor hentet bredbåndsselskapet inn penger gjenoom en emisjon. Da ble selskapet priset til rundt 630 millioner. Det har neppe blitt noe mindre, etter som aksjemarkedet har gått opp og Catch har levert gode resultater.

Tilbudsperioden starter tirsdag 16. mars og avsluttes fredag 26. mars, og det endelige kursintervallet for transaksjonen vil bli offentliggjort før perioden starter. Da kan prisen komme opp i firesifrede millioner.

- Catch Communications er det eneste lønnsomme bredbåndsselskapet i Norge. Vi tar sikte på fortsatt lønnsom vekst. Samtidig ser vi behov for en konsolidering i bransjen som vi ønsker å ta aktiv del i. En notering på Oslo Børs vil gi likviditet i aksjen og stor handlingskraft for Catch Communications i den spennende perioden selskapet nå går inn i, sier administrerende direktør Kjell Ivar Hansen.

Største aksjonær i Catch er Sveaas-selskapet Kistefos, sammen med de to gründerne Kjell Ivar Hansen og Trond Larssen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget