Finansavisen skriver at Midelfart var til stede under et investorseminar i regi av DNB i Bjørvika. På slutten av seansen får hun spørsmål om hun har tenkt til å flytte til Sveits.

– Jeg har ikke tenkt til å flytte og håper få fortsette å skape og bruke kompetent kapital i Norge, sier Midelfart til Finansavisen.

Men hun forteller også spøkefullt om et familieråd. Her foreslo hun kostskole i Sveits for sin unge sønn.

– Det ble protester. Han er litt mammadalt, så det gikk ikke helt hjem. Da er det bare moren min igjen, så da får hun ta en for laget. Jeg sender henne på aldershjem med b-aksjer og masse sigaretter i bagasjen. Hun tente på ideen. Det er plan B for meg.

Celina Midelfart bor i dag i Oslo, etter tidligere å ha bodd i London. Hun flyttet hjem til Norge og Oslo vest for noen år siden etter bruddet med Tor Olav Trøim (se under),

Morsomt å sette seg inn i

Midelfart har det seneste halve året, som har vært preget av mye uro, satset på obligasjonsmarkedet. Det vil si lån med fast rente for en viss periode, eksempelvis tre eller fem år.

– Obligasjonsmarkedet, spesielt innenfor energi, har vært et morsomt «space» å sette seg inn, sier Celina Midelfart. Hun har et tidsperpektiv på to år.

– Du får en type egenkapitalavkastning på obligasjoner med sterk nedsidebeskyttelse med sikkerhetspakker som er fantastiske. Så kan du sitte og cruise i to-tre år med 11-12-13 prosent avkastning.

Hun har også veldig tro på riggmarkedet. For nøyaktig ett år siden gjorde Celina Midelfarts selskap Midelfart Capital et gigantkjøp i oljeserviceselskap Prosafe. Det førte til en vanvittig gevinst for forretningskvinnen, som allerede er tungt inne i selskapet.

Nettavisen skrev i 2019 at hun hadde tapt store beløp på riggselskapet Borr Drilling, der ekskjæresten Tor Olav Trøim er storaksjonær. Senere har dette markedet hentet seg noe inn igjen, men Borr Drilling taper fortsatt penger.

Tok over ledelsen

Celina Midelfart er datter av den avdøde forretningsmannen Finn-Erik Midelfart. Hun er utdannet ved blant annet London School of Economics,

Etter farens død i 1995 arvet Midelfart eierskapet og ledelsen i familiebedriften Midelfart & Co. Her er hun eneeier og arbeidende styreleder. Midelfart Capital AS eier blant annet 9 prosent i den svenske banken Avida AB.

Bladet Kapital vurderte i fjor høst formuen hennes til 1,20 milliarder kroner.