Kosmetikk-arving Celina Midelfart og milliardær Kjell Inge Røkke var rundt århundreskiftet Norges rikeste par. De møttes i 1999, flyttet sammen i Røkkes leilighet på Aker Brygge, men på høsten 2001 tok forholdet slutt.

Hvorvidt de to to tidligere samboerne har holdt kontakten, vites ikke, men de har i hvert fall funnet sammen i satsingen på bærekraftige investeringer.

Midelfart har nemlig gått tungt inn i selskapet Aker Horizons, det nye grønne børsnoterte selskapet som er en del av Aker, Kjell Inge Røkkes investeringskjempe.

Det er E24 som melder saken. De viser til aksjonærutskrifter der Midelfarts selskap Midelfart Holding står oppført som eier av 320.000 aksjer, noe som tilsvarer en investering på 10 millioner kroner. Midelfart kan ha gjort endringer i porteføljen sin siden aksjonærutskriften de siste dagene som ikke kom med i utskriften.

Aker Horizons ble børsnotert i februar, men de første månedene har det gått heller trådt for selskapet, som fortsatt ligger langt under kursen ved notering.

Midelfart vil selv ikke si noe om hva som ligger bak kjøpet.

– Jeg ønsker dessverre ikke å kommentere enkeltinvesteringer, skriver Midelfart i en e-post til E24.

Etter forholdet med Røkke innledet Midelfart forøvrig forhold med Rema-arving Ole Robert Reitan, og finansmann Tor Olav Trøim. Hun har imidlertid nå flyttet tilbake til Norge sammen med sønnen Olav. Røkke giftet seg med Anne Grete Eidsvig etter forholdet med Midelfart. De skilte lag i 2018.