*Nettavisen* Økonomi.

Dagens dobbel for Lotto-millionær

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

Pensjonisten fra Bergen hadde maks flaks lørdag. Han prikket inn alle sju Lotto-tallene - ikke bare en gang - men to.

07.06.04 17:26

Bergenseren hadde levert to kuponger med den samme rekka, og dermed kunne han innkassere toppgevinsten på 1,5 millioner kroner ikke bare en, men to ganger.

Den heldige vinneren kommer fra Åsane i Bergen og er pensjonist. Han ønsker ikke å stå frem med navn.

Den første rekka ble levert inn så tidlig som 31.mars og hadde sin siste sjanse denne helga. Den andre rekka ble levert tidlig i mai.

Overlappingen sørger nå altså for at pensjonisten kan glede seg over en fet premie. For i tillegg til de to førstepremiene, klarte han også å prikke inn seg 28 tredjepremier og 42 fjerdepremier, som til sammen sørget for 150.000 ekstra kroner.

- Hva er det du sier? Det kan ikke være sant, var den første reaksjonen han kom med da Norsk Tipping tok kontakt søndag ettermiddag.

Bergenseren hadde med andre ord ikke kontrollert vinnertallene selv, så beskjeden fra Hamar kom som lyn fra klar himmel.

Mannen hadde allerede lest i avisen at Norsk Tipping var på jakt etter en vinner i Bergen, men han hadde ikke rukket å sjekke kupongen når telefonen kom.

- Vanligvis sjekker jeg selv, men vi var bortreist lørdag og har ikke tenkt noe på det. Også så mye penger! Nei, nå blir jeg målløs, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.