Gå til sidens hovedinnhold

Denne boligen ble solgt til rekordpris

Slo den nordiske rekorden.

Mål opp 1 x 1 meter hjemme hos deg selv. Forestill deg at denne kvadratmeteren koster 287.000 kroner. Mye, synes du? Det er «bare» den gamle rekorden fra 2016. Den er nå slått, og den nye prisrekorden i Norden ligger på hele 291.000 kroner, melder Finansavisen.

Jonsrudveien 9B gikk – ikke uventet – over prisantydningen på 22,9 millioner kroner, da prisen endte på 39 millioner. Boligen bar ifølge annonsen «preg av manglende vedlikehold» og at det derfor måtte «påregnes full rehabilitering».

Les også: Kjøper måtte ut med 31,5 millioner kroner: - Dette presser opp prisene

Finansavisen spekulerer i at den høye prisen skyldes en kombinasjon av beliggenhet og en svært velstående familie. Familien Mustad eier nemlig fire adresser som omkranser den nysolgte boligen, og det er dermed nærliggende å tro at de har vært med lenge i en budrunde her. Eiendommen er også på 1,27 mål, og ligger noen steinkast unna Monolitten, noe som gjør at den er attraktiv for eiendomsutviklere også.

Les også: Kan sette prisrekord: - Folk trenger ikke hytte med denne boligen

– Det var stor respons både på Finn-annonsen og annonsen i Finansavisen. Det var flere budgivere både profesjonelle og private. Utover det har jeg ikke noen kommentar, sier eiendomsmegler Thorbjørn Ek i en kommentar til avisen.