*Nettavisen* Økonomi.

Dette er for sexy for tv

Det finnes en del reklamefilmer som er så heftige at de ikke kan vises under SuperBowl. Du kan derimot se disse på nett.

08.02.06 08:42

I helga var det julaften for annonsører i USA da SuperBowl ble arrangert. Reklamepausene er svært ettertraktet for annonsørene under dette gigantiske idrettsarrangementet fordi innslagene nærmest har blitt en egen begivenhet.

Det er derimot ikke alle innslag som kan vises. Innslagene må holde en viss moralsk standard siden det skal vises på en av de landsdekkende kanalene. En rekke reklamefilmer blir derfor hvert år avvist av forskjellige årsaker.

I år ble blant annet en reklamefilm for PETA avvist som reklamerte for melk på en heller spesiell måte. Vi kan ikke si noe annet enn at vi tviler på at de seriøst hadde noen forhåpninger om at den skulle vises, men at den kun ble sendt inn for at den skulle avvises.

Heavy.com har samlet en lang rekke reklamefilmer som har blitt avvist fra SuperBowl-sendingene oppgjennom årene. Her kan du se den nevnte PETA-reklame, og en særdeles sex-fiksert undertøysreklame fra Agent Provocateur som faktisk har blitt vist på engelske skjermer.

Her kan du se bidragene!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.