*Nettavisen* Økonomi.

Dingsehimmel i Vegas

Foto: Magnus Blaker (TV 2 Nettavisen)

CES 2006 åpner formelt sett torsdag. Men allerede nå har vi sett litt på noen av produktene som vi kommer til å stifte nærmere bekjentskap med de neste dagene.

06.01.06 08:29

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): Cherry Picks er et pressestevne der produsenter plukkes ut til å vise frem sine tøffeste dingser. De får bare 60 sekunder på å presentere sitt produkt, så her går det for. TV 2 Nettavisen var selvsagt tilstede for å se hva vi kan få se.

Av årets løsninger kunne en blant annet se løsninger for å utnytte den såkalte pc-porten, eller PCMCIA-porten på fagspråket, som en finner på bærbare datamaskiner. Tidligere ble denne gjerne brukt til trådløse nettverk, men etter hvert som de fleste maskiner har slik innebygget, er det stadig flere som har denne ubenyttet. WireLess garden viste derfor frem en løsning der de hadde et tomt PCMCIA-kort der en kunne lagre penger, minnekort og andre ting som en gjerne ville ha med seg når en reiste.

Se flere av produktene som ble vist frem på bildekarusellen under. Vi minner om at vi enda ikke har fått vært på den "virkelige" messen enda, og at vi kommer tilbake med de virkelige høydepunktene de neste dagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag