Disse aksjene skal du kjøpe og selge

Meglerhuset First Securities tror på et fortsatt sterkt aksjemarked og har klar kjøpsanbefaling på seks selskaper på børsen. Se her hvilke aksjer du bør kjøpe nå – og hvilke du bør selge eller styre unna.

09.03.04 07:21

Selskapene du bør kjøpe nå, ifølge First Securities, er Norske Skog, P4 Radio, Tomra, EDB Business Partner, Telenor og Lerøy Seafood Group. Disse inngår i meglerhusets kjøpsportefølje for mars med anbefalingen ”kjøp”.

I kjøpsporteføljen for mars inngår også selskapene Norsk Hydro, Orkla og Tandberg, men disse har fått anbefalingen ”akkumuler”, som er en svakere kjøpsanbefaling.

- Selg Amersham

Amersham er det eneste selskapet på børsen som får den klare salgsanbefalingen, ”selg”, fra meglerne i First Securities.

Men det er også andre selskaper i meglerhusets salgsportefølje for mars; Bolig- og Næringsbanken, Schibsted og Storebrand har alle fått den noe svakere salgsanbefalingen ”redusér”.

Wilh. Wilhelmsen er også å finne i salgsporteføljen, dog med anbefalingen ”markedsvekt”, som er den svakeste salgsanbefalingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag