*Nettavisen* Økonomi.

Drar med seg klienter

En av landets fremste skattejurister, Trond Sanfelt, har tatt med seg flere store klienter etter at han forlot advokatkontoret BA-HR til fordel for Wiersholm, Mellbye & Bech.

NorgesGruppen er blant de store klientene Sanfelt har tatt med seg over til Wiersholm, Mellbye & Bech, siden han forlot sin gamle arbeidsgiver i fjor høst. Nå reagerer BA-HR.

-Våre klienter står selvfølgelig fritt til å skifte advokatforbindelse. Det er ikke noe vi kan gjøre noe med. På den annen side er det grenser for i hvilken grad tidligere ansatte aktivt kan forsøke å verve BA-HRs klienter. Dette er noe som er regulert i partneravtalen, sier partner og styremedlem i BA-HR, Sam Harris til Dagens Næringsliv.

I verste fall kan klientflukten fra BA-HR få økonomiske konsekvenser for Sanfelt.

- I hvilken grad det har skjedd en aktiv klientpågang vil jeg ikke ha noen formening om nå. Det er et spørsmål som må vurderes i forbindelse med det økonomiske sluttoppgjøret mellom BA-HR og Sanfelt, sier Harris.

Det er ikke bare klienter som er blitt med Sanfelt over til BA-HR. Wiersholm, Mellbye & bech har også ansatt to advokater fra BA-HR de siste ukene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.