Drillos selskap Drillo AS er kategorisert under «Treningssentre og andre sportsaktiviteter». Det er nok litt misvisende for Norges mest suksessfulle herrelandslagstrener gjennom tidene. Den ferske 80-åringen holder mange foredrag, blant annet om lagbygging.

Om 2020-tallene, sa Drillo til Nettavisen:

–Jeg er veldig fornøyd med fjoråret, og det ser bra ut i år også. Jeg holder på med foredrag og quiz, og så har jeg begynt å tjente på salget av Drillo-isen igjen. På 90-tallet solgte den hele 8 millioner.

Les også: Harselerer med Uniteds absurde «Drillo»-stunt: – Noen må kalles inn på kontoret

50 prosent økning

Om Drillo var veldig fornøyd med 2020, burde han være enda mer fornøyd med fjoråret. 2021-tallene for Drillo AS viser at inntektene økte fra snaue 1,1 millioner kroner i 2020 til 1,6 millioner i fjor. Resultatet før skatt økte fra 979.000 kroner til 1,44 millioner.

Etter skatt satt Drillo igjen med pene 1,12 millioner kroner, og han bevilget seg derfor et utbytte på 800.000 kroner. Det er riktig nok ned fra 900.000 kroner for 2020. Nettavisen har prøvd å få en kommentar fra Drillo til fjorårstallene, uten å lykkes.

Egenkapitalen i selskapet - Drillos antatte verdier - utgjorde ved årsslutt 4,25 millioner kroner, opp fra 3,93 millioner per utgangen av 2020.

Les også: Etterlyser Drillo-grep av NFF: - Hadde vært synd om det tok 15 år

Følger ikke med

Drillo sa i fjor til Nettavisen at han ikke er interessert i finansmarkedene og plasseringene han har der. Ved utgangen av fjoråret var 4 millioner plassert i fondsmarkedet.

- Jeg følger overhodet ikke med. Jeg har et fond i Danske Bank, der aksjeandelen er 20 prosent, fortalte Drillo i september i fjor.

Drillo har aldri lagt skjul på sine politiske sympatier. Han var en stund politisk aktiv i den svært radikale AKP (m-l)-bevegelsen og har de senere årene sagt at han sympatiserer med partiet Rødt.

Les også: Espen Lind økte inntektene med over 50 millioner

Lang karriere

Drillo ledet A-landslaget i periodene 1990-1998 og 2009-2013, og han har også trent det irakiske fotballandslaget. Han ble i 2000 sparket fra trenerjobben i daværende Røkke- og Gjelsten-eide Wimbledon.

I tillegg har Drillo trent en rekke norske klubber, blant annet Oslo-klubbene Lyn, Vålerenga og Frigg. Som spiller var han aktiv i Østsiden, Vålerenga, Sarpsborg, Frigg før han tok et avslutningsår i Oslo øst-klubben Hasle Løren i 1975.