Gå til sidens hovedinnhold

Du kan ennå levere selvangivelsen

Ikke levert? Vil endre på noe? Det er ikke for sent.

Nettsidene hvor du kan levere selvangivelsen er ennå åpne. Hvis du ikke har levert selvangivelsen, kan du fortsatt gjøre det, skriver Dine Penger.

Du kan også endre på selvangivelsen hvis du har levert den.

- Nettilgangen er fortsatt åpen. Har du levert og kommer på at du har glemt noe, kan du fortsatt gå inn å gjøre endringer, sier informasjonsdirektør i Skatteetaten, Lise Halvorsen, til Dine Penger.

Vel 869.000 hadde levert selvangivelsen på nett da fristen gikk ut ved midnatt 30. april. Dette er omtrent det samme antallet som i fjor, ifølge Skatteetaten.

Som vanlig ventet mange til siste dag med å levere. Da ble i alt 145 000 selvangivelser levert. I den travleste timen mellom kl 2200 og 2300 fredag kom det inn vel 19.000 selvangivelser. Vel 177 388 selvangivelsene som ble levert på nett i år var uten endringer, i fjor leverte 246 000 uten endringer.

Mellom 80 og 90 prosent av de som har levert selvangivelse nå får skatteoppgjør i juni, resten får det i oktober. De som har penger til gode får det overført til konto kort tid etter. Restskatt skal først betales i august.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken