Gå til sidens hovedinnhold

Dumper pris på luksushytte

Kjendisarkitekt Finn Sandmæl får ikke solgt luksushytta på Oppdal.

Arkitekt Finn Sandmæls 200 kvadratmeter store luksushytte på Oppdal har lenge ligget til salgs med en prisantydning på 20 millioner kroner. Nå senkes prisen med hele 25 prosent til 15 millioner.

Sandmæl opplyser til Nettavisen at de dårlige tidene er årsaken.

LES OGSÅ:- Dette kan bli rekordhytte

- Det er tidene nå som gjør at vi må redusere litt. Det er stor forskjell på de som er interessert i hytter til 20 millioner kroner, og de som vil ha til 15 millioner. Det sier megler, og jeg følger bare meglers råd, sier Sandmæl.

Han bekrefter at det skal være en interessent til hytta som vil betale 13 millioner, men det foreligger ikke noe skriftlig bud.

Da Nettavisen snakket med megler Kjetil Reinsberg i EiendomsMegler 1 den 10. februar i år, mente han at markedet hadde fått et løft også når det gjaldt luksushyttene.

- Vi har flere interessenter på denne hytta nå. Her blir det nok satt prisrekord for hytter nord for Dovre, sa han den gangen.

MEGLERGUIDEN.NO:Finn den beste og billigste boligmegleren

HØY RENTE?Bytt bank og spar minst 5000 kroner

Nå spørs det om markedet for luksushytter er så bra likevel. Men selv i et trått markedet, kan Sandmæls hytte slå den gamle hytterekorden nord for Dovre, som skal være på 10 millioner kroner.

Hytta til Sandmæl ble lagt ut i markedet i september i fjor. Hytta har bruksareal på 204 kvadratmeter og

høy standard. Da den sto ferdig i 1993 hadde byggearbeidene pågått i fem år.

Se hele salgsannonsen på Finn.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken