DYREPARKEN I KRISTIANSAND (Nettavisen): På en av de mest trafikkerte dagene i Dyreparken i Kristiansand intervjuet Nettavisen et par gjester om opplevelsen deres i Kristiansand.

Det var blandede inntrykk og opplevelser, men en ting var forbrukerne enige om. Det koster å være på ferie i en av Norges mest populære familieparker.

Dyreparken har følgende kommentar til forbrukernes kommentarer:

– Vi synes selvfølgelig det er synd at enkelte gjester opplever oss som dyre. Det vi ser i gjesteundersøkelsene våre er at gjestene synes opplevelsen i Dyreparken er verdt prisen for billettene. Dyreparken er stor både i fysisk størrelse og i innhold, og ingen andre norske parker har et så stort tilbud til gjestene, sier administrerende direktør Per Aamot til Nettavisen.

– Vi mener at produktet vi tilbyr er verdt prisen vi ber om, og får langt på vei dette bekreftet gjennom gjesteundersøkelsene våre, legger han til.

Les også: Nettavisens store pristest: Her tar de 34 prosent mer for en is

Strømsmell for parken

Selv opplever parken også en kraftig økning i priser fra sine leverandører.

– 1. juli kom det en stor prisøkning på matvarer, men det vi merker mest er økningen i strømprisene. Vi varmer opp vannet i badelandet til 30 grader hver dag, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot til Nettavisen.

Parken ser for seg en regning på 12-14 millioner ekstra.

– Det er dramatisk, forteller Aamot.

Men strømstøtte kommer ikke parken til å forlange.

– Vi skulle gjerne mottatt strømstøtte, men i det store og hele går det bra med oss. Vi går i overskudd hvert år, og det er mange som sliter mer enn oss.

Les også: Strømsmell for Dyreparken i Kristiansand: – Det er dramatisk