I februar ble en eiendom i Einar Aas' navn lagt ut for salg for ikke mindre enn 70 millioner kroner.

- Det er mange i Norge som har 70 millioner kroner tilgjengelig. Spørsmålet er om de skal bruke det på en leilighet som dette. Denne kan bli solgt med en gang, eller det kan ta litt tid, men det er allerede flere aktuelle kjøpere som har vist interesse, uttalte megler Nils Nordvik til Nettavisen Økonomi.

Solgt for 67,5 millioner kroner

Tre måneder senere ble leiligheten solgt for 67,5 millioner kroner, men hvem som nå kunne flytte inn i superleiligheten var ukjent.

- Jeg kan bekrefte at leiligheten er solgt og vi er veldig fornøyd med hele prosessen, men jeg vil ikke kommentere prisen, uttalte eiendomsmegler Nordvik til DN da salget ble kjent.

Skal brukes som privatbolig

Nå melder Dagens Næringsliv at det er eiendomsmilliardær Aage Thoresen som har kjøpt leiligheten. Ifølge avisen meldte Thoresen flytting til Spania i fjor, men han skal nå være klar for å flytte hjem igjen.

- Jeg ser på dette som et hyggelig sted å bo. Samtidig tror jeg det kan bli en hyggelig investering, sier Thoresen til DN, som også bekrefter at leiligheten skal brukes som privatbolig.

Ifølge bladet Kapitals siste oversikt over landets rikeste, ligger Thoresen på en 57. plass med en nettoformue på 4,2 milliarder kroner.