Gå til sidens hovedinnhold

Eiendomsselskap begjært konkurs

Det norske eiendomsselskapet Nor-Sve-Fastigheter er begjært konkurs på grunn av en ubetalt regning på 17.000 svenske kroner. Selskapet eier nærmere 2.000 leiligheter i Sverige.

Konkursbegjæringen ble innlevert av Electrolux Laundry Systems, som hevder å ha penger til gode etter arbeid de har utført for Nor-Sve-Fastigheter i Malmö, melder NTB.

Nor-Sve-Fastigheter er et heleid datterselskap av det norske selskapet Ingress Eiendom. Det er de to nordmennene Ragnar Fjoran og Ruben Glittenberg som står bak selskapet, skriver Skånska Dagbladet.

I 2001 var Fjoran i søkelyset fordi han, i likhet med Kjell Inge Røkke, hadde kjøpt er falskt båtsertifikat av en utro svensk sjøfartsinspektør.

Selskapet oppgir selv å forvalte 1.300 leiligheter og 18.000 kvadratmeter næringseiendom i Öresundsregionen, samt 600 leiligheter i Sundsvall.

Nor-Sve-Fastigheter har lenge stått på den svenske Hyresgästforeningens liste over landets dårligste utleiere. Enkelte av leieboerne til Nor-Sve-Fastigheter har tidligere klaget over manglende vedlikehold og forfall. Blant annet falt vinduene ut i enkelte av leilighetene.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene