Gå til sidens hovedinnhold

Eiendomssmell for Ole Gunnar Solskjær

Inntektsfall på over en million.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær lyktes godt med de «røde djevlene» i vår, og sikret en plass i kommende sesongs Champions League-turnering etter en solid innspurt på sesongen.

På hjemmebane har det ikke gått like bra. Det norske selskapet Grip Management As, der fotballprofilen er oppført som eneeier, gikk på en solid smell i 2019.

Solid underskudd

Etter 4.451.676 kroner i inntekter i 2018, fikk selskapet bare inn 3.264.490 kroner i fjor.

I tillegg er totalresultatet negativt, med 418.292 kroner i underskudd, etter å ha gått 410.771 kroner i overskudd året før.

Les også: Martin Ødegaard har nesten tredoblet formuen

Dette er den første gangen selskapet har hatt røde piler siden 2015, ifølge Bedriftsdatabasen.

Koronavirus

I sitt årsregnskap skriver selskapet også om koronapandemien. Om veien videre opplyser selskapet i sitt årsregnskap at de «er, som nær alle næringsdrivende selskaper, rammet av utbruddet. Selskapet vil etter styrets vurdering bli påvirket ved at markedet svekkes betydelig på kort og mellomlang sikt».

«Basert på situasjonen og den informasjonen som er tilgjengelig på det nåværende tidspunktet, mener imidlertid styret det er forsvarlig å legge forutsetningen om fortsatt drift til grunn ved avleggelsen av årsregnskapet.»

Les også: Arne Hjeltnes med milliontap på fiskeselskap

Grip Management AS står oppført med bare 0,1 antall sysselsatte årsverk, men betaler likevel ut 383.376 kroner i årslønn.

Nettavisen har vært i kontakt med selskapets kontaktperson Bjørnar Bjåstad. Han henviser til Brønnøysundsregisterets tall:

«Ole ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer til dette. Ha en fin dag!»

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut