*Nettavisen* Økonomi.

Ellevill kjendisbonanza i Oslo: – Ufattelig hva man får for 3,5 milliarder kroner

Norges fremste kjendiser kom rullende inn på den røde løperen da Petter Stordalen åpnet sitt nye hotell, «The Hub» i Oslo.

08.03.19 01:57

THE HUB/OSLO (Nettavisen) Når mangemilliardær og hobbymatadoren Petter Stordalen skal åpne nytt hotell kommer det naturligvis kjendiser fra fjern og nær.

Men det koster å arrangere fest for Norges elite, og ikke minst koster det å bygge et fasjonabelt hotell midt i Oslo sentrum.

– Det ble så jævla dyrt! Men jeg må si én ting: Det er ufattelig hva man får for 3,5 milliard i Norge i 2019, sier Petter Stordalen til Nettavisen og smiler bredt.

– Hvor mye koster en slik fest?

– Du må ikke tenke på penger. Du må tenke på hva det gir for de 2000 menneskene som er her. Men ja, det blir fort noen kroner. Men i forhold til hvor mye det koster å bygge dette hotellet, så betyr det ingenting, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.

STOR FEST: Flere av de celebre gjestene matchet Petter Stordalen for anledningen. Blant andre kjendisstylist Erlend Elias. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Stordalen lovte at han kunne by på mange overraskelser for de heldige som var invitert på den storslåtte åpningen av Clarion Hotel The Hub Oslo.

– Jeg har flere overraskelser. Vi har artister som dekker hele spekteret, og jeg tror jeg skal klare å dekke fra 18 til 80 år, sier Stordalen.

Tone Damli: – Dette blir gøy

Den norske sangeren Tone Damli var naturlig nok inventar på kjendisbonanzaen. Hun gledet seg fryktelig til festen.

Klikk på bildet for å forstørre.

KYSS PÅ KINNET: Tone Damli kysser milliardæren Christian Ringnes på kinnet under åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

– Dette blir veldig gøy. Jeg har innsideinformasjon, for Markus (kjæresten, journ. anm.) jobber med dette, så jeg vet hva jeg skal forvente, sier Damli og smiler.

– Skjønner ikke hvordan jeg skal urinere

Vegard Harm, mest kjent fra VGs Harm & Hegseth tok en «Oscar» og iførte seg svart kjole. Det var noe upraktisk.

Klikk på bildet for å forstørre.

TEKJERRING: Vegard Harm iført svart kjole for å få litt ekstra oppmerksomhet, koser seg sammen med matador og venn Petter Stordalen.  Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

– Jeg tar ei lita teskjekjerring, Oscar-versjon. Jeg føler meg så fin, at. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal urinere i denne her, sier Harm til Nettavisen og viser frem den lange kjolen.

Det var ikke Harms idé å iføre seg kjole, ideen sto makkeren Morten Hegseth for.

– Det var Hegseths idé. Han sa: værsågod, du kan gå med skjørt på Petter Stordalens fest.

– Hva sier Stordalen til det da?

– Han sa bare «vræææ, du ser helt fantastisk ut», sier Harm.

– Jeg forventer fest, moro, dans og helsike. Så jeg må bare håpe at skjørtet holder, for å si det sånn.

– Skal du gå med det i hele kveld?

– Nei, det tror jeg ikke. Det orker jeg ikke. Jeg svetter som et helvete allerede under her, sa Harm mens det glinset i panna.

– Jeg håper alt ramler fra taket

Moteeksperten Marianne Jemtegård la iallfall ikke skjul på at hun likte seg på fest hos Stordalen.

Klikk på bildet for å forstørre.

FEST: Baron von Bulldog og Marianne Jemtegård hilser vennskapelig på åpningsfesten. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

– Beste festene er Petter Stordalen fester, det vet alle som har næringsvett i Norge. Og da kler du på deg gull, fra topp til tå - og håper at du matcher matador-jakka til Petter, sier hun til Nettavisen.

– Jeg håper alt ramler fra taket, og at det eksploderer. Han (Stordalen) er en stjerne, sier Jemtegård.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag