Den siste podcast-episoden til Stavrum & Eikeland med tindersvindler-offeret Cecilie Fjellhøy har gått rett inn på topplisten «Podtoppen».
Se hele vodcasten (video-podkasten) Stavrum & Eikeland her:
De siste tallene viser at podcastepsioden nådde ut til over 81.000 enheter og at den ble lastet ned eller strømmet 91 554 ganger. Det gjør at den havnet på 6.plass på på topplisten «Podtoppen».
Skylder tre millioner
Netflix-serien «The Tinder Swindler» har spredt seg som en farsott. Over 50 millioner mennesker har rukket å se serien siden premieren for rundt tre uker siden.
Les også: Hevnporno: - Jeg rev opp og kastet hundrevis av nakenbilder av damer
Norske Cecilie Fjellhøy sitter igjen med milliongjeld etter å ha blitt lurt trill rundt av personen hun trodde var den store kjærligheten.
Netflix-serien handler om israeleren Simon Leviev, som i mange år har svindlet en rekke kvinner gjennom dating-appen, Tinder.
Se video:
Les også: Diskuterer Putins mentale tilstand: - Dette er bisart, det henger ikke på greip
Hos Stavrum & Eikeland tar et gråtkvalt offer et oppgjør med Norge og den norske finansbransjen, og mye mer.
Av alle kvinnene som har blitt svindlet, er det norske Cecilie Fjellhøy som har havnet mest i uføre, nesten tre millioner kroner skylder hun en rekke långivere, hovedsakelig norske. Hun er ikke nådig i sin kritikk av Norge og den norske finansbransjen:
- Det er forferdelig å føle seg så liten mot så sterke krefter som det finansbransjen er, sier hun i podcasten.
Se video her:
- Folk har tatt livene sine
- Folk har tatt livene sine. Det er uverdig for Norge. Det er forferdelig å føle seg så liten mot så sterke krefter som det finansbransjen er, sier Fjellhøy til Stavrum & Eikeland.
Les også: - Krevde gruppesex fem ganger i uken
I podcast-episoden med Stavrum & Eikeland åpnet hun opp om hvor tøffe de siste årene har vært, etter at hun ble lurt av ham som hun trodde var den store kjærligheten.

- Jeg rev opp og kastet hundrevis av nakenbilder
Ifølge Fjellhøy ble det til slutt så ille at moren hennes la henne inn på institusjon.
- Det var helt jævlig å bli forlatt, men jeg visste at moren min trengte fred, sier hun gråtkvalt hos Stavrum & Eikeland.
Se video her:
Eikeland: - Dette er jo helt sinnssykt!
Ole Eikeland, som er en av to programledere i Nettavisen-podcasten, er svært fornøyd med de høye podcast-tallene.
- Dette er jo helt sinnssykt! Podcast er en genial kanal. Med det rette temaet og den rette gjesten, fins det ikke et bedre medium å vekke følelser og engasjement hos både gjest og lytter, som gjennom en podcast.
Les også: Tindersvindler-offeret langer ut mot långivere: - Uverdig for Norge
- Cecilies sterke historie gjør akkurat dette; engasjerer, og vekker sinne og empati, samtidig som Cecilie viser et snev av galgenhumor opp i det hele. Hun er en klok dame, som mange kan identifisere seg med. Det som skjedde med Cecilie, kunne fort skjedd med de fleste av oss, sier Eikeland.
Les også: Hillary Clinton kommer med ny Trump-spådom
- I tillegg til fantastiske lyttertall, så har vi hatt flere hundre tusen visninger av videosnuttene, både i sosiale medier og på Nettavisens egen plattform. Etterspørselen etter video øker måned for måned og ofte har Stavrum & Eikeland flere seere, enn lyttere.
Eikeland gleder seg nå videre til fortsettelsen på podcast-reisen.
- Stavrum & Eikeland har holdt på i litt over to år og for en reise det har vært. Vi har hatt statsministere, partiledere, ministere, investorer, idretts- og kulturpersonligheter, TV-personligheter, rockestjerner og ikke minst verdens mest kjente svindeloffer, på besøk. Sterke historier er blitt fortalt, skarpe debatter har vi hatt og ikke minst har gjestene fått forklare mer i dybden tema som fort blir lette og tabloide i andre kanaler. Vi har hatt mange gode samtaler og det er akkurat det podcast handler om, den gode samtale, sier Eikeland.
Eikeland legger til at han gleder seg over at Stavrum & Eikeland har rukket å bli den største samfunns- og økonomipodcasten i Norge rettet mot næringslivet.
Blant gjestene så langt er tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Knut Brundtland, en rekke ministere inkludert tidligere finansminister Siv Jensen, Jens Ulltveit-Moe, skipsreder Herbjørn Hansson, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen, Reynir Indahl, Fredrik Solvang og Gjert Ingebrigtsen.