NEW YORK (Nettavisen): Mangemilliardæren Elon Musk skal ha inngått en avtale med en flyansatt i SpaceX etter at han skal ha bedt henne om å gjøre «noe mer» etter en massasje, viser dokumenter, ifølge Insider.com.

Musk skal ha vist kvinnen sin penis og tilbudt kvinnen å kjøpe en hest til henne, skriver Insider.

- Viste frem erigert penis

Etter at hun rapporterte hendelsen til SpaceX, skal Musk ha betalt kvinnen 250.000 dollar, over 2,4 millioner norske kroner, i en sluttavtale.

Insider skriver at hendelsen fant sted i 2018, og de skriver også at de kjenner kvinnens identitet.

Les også: Musk krever ytterligere dokumentasjon fra Twitter

Den kvinnelige ansatte jobbet som en del av et kabinpersonale som jobbet på kontrakt for jetflåten til SpaceX.

Ifølge Insider anklaget hun Elon Musk for å ha vist frem sin erigerte penis, han skal ha gnidd henne på benet uten samtykke og tilbudt å kjøpe en hest til henne mot at hun ga ham en erotisk massasje.

- Politisk motivert drittpakke

Etter at Insider tok kontakt med Elon Musk, skal han ha skrevet tilbake i en e-post at han ønsket mer tid til å kommentere saken, fordi «det finnes mye mer i denne historien».

- Hvis jeg var tilbøyelig til å drive med seksuell trakassering, så ville det være svært usannsynlig at dette var den første gangen i min 30 år lange karriere at det kom frem i lyset, skriver Musk.

Elon Musk kaller hele historien for «en politisk motivert drittpakke».

Les også: Mener president Biden bør gå av: - Han er usammenhengende, borte vekk og forvirret

- Skjedde på et privat jetfly

Den aktuelle hendelsen skal ha funnet sted i 2016, og påstandene om hva som skal ha skjedd stammer fra en erklæring som er signert av en venn av den flyansatte kvinnen.

Insider skriver at de har fått tilgang til denne erklæringen, samt e-postkorrespondanse og andre dokumenter i saken. Ifølge denne erklæringen skal kvinnen, mens hun fortsatt var ansatt i SpaceX, ha fortalt til sin venn at hun ble oppfordret til å ta utdanning som massør, slik at hun kunne gi massasjer til Elon Musk. Den aktuelle hendelsen skal ha funnet sted på et av de private jetflyene til Musk, en Gulfstream G650ER.

Les også: Biden-funn vekker oppsikt

I 2018 skal kvinnen ha kontaktet en advokat, og det ble deretter skrevet en formell klage til SpaceX basert på det hun hadde vært utsatt for, fordi kvinnen var overbevist om at hun hadde ødelagt sine muligheter i selskapet fordi hun nektet å gi Elon Musk en seksuell massasje.

Dette skal til slutt ha resultert i et møte der Musk selv også var til stede.

I november 2018 skal SpaceX og kvinnen ha inngått en sluttavtale der kvinnen fikk 250.000 dollar mot at hun ikke gikk til søksmål mot selskapet.

Insider skriver at de ikke vil navngi kvinnen, fordi hun hevder seg utsatt for seksuell mishandling. Kvinnen vil heller ikke kommentere saken eller avtalen overfor Insider.

Visepresidenten i den juridiske avdelingen til SpaceX, Christopher Cardaci, vil heller ikke kommentere historien.

- Jeg kommer ikke til å kommentere noen sluttavtaler, sier han til Insider.