Da Elon Musk tok over Twitter i slutten av oktober tok Tesla-sjefen umiddelbare grep for å endre kursen til selskapet.

Musk sparket flere av toppsjefene og staben, og varslet slutten på hjemmekontor-kulturen i selskapet.

I november fikk de resterende ansatte et spørreskjema om de fortsatt ønsket å jobbe for han. Hvis man ønsket å fortsette å jobbe i Twitter, måtte man være innstilt på lange dager og høy intensitet, skriver NY Times.

Soverom på hovedkontoret

Twitters produktsjef Esther Crawford publiserte et bilde fra Twitter-kontoret hvor hun ligger og sover på en madrass på gulvet i en sovepose.

«Når laget ditt jobber døgnet rundt for å rekke deadline må du noen ganger #SoveDerDuJobber», skrev Crawford på Twitter.

Nå har Elon Musk tatt dette konseptet et steg videre.

På Twitters hovedkontor i San Franscisco har flere kontorer blitt gjort om til soverom. Soverommene skal ifølge Business Insider inneholde en stor dobbeltseng, et sidebord, et teppe og to lenestoler.

Fikk kritikk fra myndighetene

Etter nyheten bestemte myndighetene i San Fransisco seg for at de skulle inspisere hovedkontoret.

– Vi må være sikre på at bygningen blir brukt etter hensikten, sa Patrick Hannan, kommunikasjonssjef for kontoret for bygningsinspeksjon i San Fransisco.

Dette vekket kraftige reaksjoner fra Musk.

«Så San Franscisco by angriper selskaper som skaffer senger til trøtte ansatte istedenfor å sikre at barn er trygge mot fentanyl. Hvor er prioriteringene dine?» skriver Musk i et innlegg på Twitter der han har tagget San Fransiscos ordfører London Breed.

I innlegget har han lagt ved en avisartikkel fra San Fransisco Chronicle om en baby som ved et uhell skal ha inntatt Fentanyl i en av byens lekeplasser, og nesten døde av dette.