PR-nestor Hans Geelmuyden er urolig for det norske samfunnet og politikernes ville pengegalopp. Millioner av nordmenn er nå avhengig av penger fra det offentlige.

- Alle står med labben i dørsprekken og skal inn i statskassen og forsyne seg – fy skam, sier Geelmuyden i Nettavisen-podkasten Stavrum & Eikeland.

- Vi øser ut penger i hytt og pine!

Aldri tidligere har norske politikere strødd rundt seg med så mye penger. Dette kan ikke fortsette

- Vi øser ut penger i hytt og pine! Regningen går til ungdommen. Jeg har aldri sett så mye angst hos unge, som i dag, sier Geelmuyden.

I tillegg blir det i ukens Stavrum & Eikeland litt prat om «kebabnorsk», om beslutningsvegringen i offentlig sektor, om politikere som går på smertestillende dop og mye mer.

Helle Thorning-Schmidt og Johan H. Andresen

Her kan du høre flere episoder av Stavrum & EikelandAcast eller Spotify eller Apple podcasts.

Gjester har vært tidligere statsminister i Danmark, Helle Thorning-Schmidt, statsminister Erna Solberg, Ap-leder Jonas Gahr Støre, NRKs Fredrik Solvang, influenser Linnea Myhre, friidrettspappa Gjert Ingebrigtsen, finanstopp Knut Brundtland, skipsreder Herbjørn Hansson, samt investorer som Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener, Kristian Adolfsen, Johan H. Andresen og Reynir Indahl, for å nevne noen.