*Nettavisen* Økonomi.

Ericsson kutter fortsatt

- Vi skal ytterligere 33 til 37 milliarder ned i kostnadsmasse, sier den norske Ericssonsjefen.

06.02.04 13:47

De gode resultatene fra Ericsson har ikke ført selskapet ut i noen lykkerus. De planlagte kuttene fortsetter til tross for at selskapet tjente 40 milliarder på fire timer.

- Vi må være klar over at vi ikke har gjennomført alle planene som er annonserte. Vi skal ytterligere ned i kostnadsmasse med 33 til 37 milliarder, og gjennomfører planene som har ligget der hele tiden, sier Tor Ø. Frydenberg, administrerende direktør i Ericsson Norge, til TV 2 Nettavisen.

Han ønsker ikke å kommentere resultatet for Norge spesifikt, da den norske avdelingen er svært tett integrert med resten av selskapet.

- Resultatene kommer etter en veldig hyggelig oppgang på marginsiden, og så har vi sett en vekst fra tredje til fjerde kvartal i omsetningen som er betydelig, sier Ericsson-direktøren.

- Sjefen din, Carl-Henric Svanberg, tjente noen hundre millioner på oppturen, sitter du igjen med en like hyggelig gevinst?

- Hehehe, jeg har nok ikke investeringer på det nivået. Men for det lille man har er det positivt med en oppgang, sier Frydenberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag